Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Με επιτυχία οι Σαββατικάτικες αθλητικές εκδηλώσεις του ΚόρΙσσος (φωτο)

Μετά τους αγώνες δρόμου στην άμμο του περασμένου Σαββάτου, σήμερα συνεχίστηκαν στην περιοχή του Ίσσου,   οι εκδηλώσεις του Περιβαλλοντικού Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου “ΚΟΡΙΣΣΟΣ”. Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε  τουρνουά Beach Handball

 

& αγώνα δρόμου 2χλμ στην άμμο για παιδιά γυμνασίου.

Στους συμμετέχοντες εκτός των επάθλων συμμετοχής (κύπελλα μετάλλια φανέλες) προσφέρθηκαν χυμοί, ποπ κορν , καρπούζι, νερά … Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε  από τους εξής φορείς:  Κόρισσος  Π.Π.Α.Σύλλογος, ΠΕΔΙΝ, Δήμος Ν Κέρκυρας, Κερκυραϊκός ΓΣ, ΠΕΠΦΑ, Λαοδάμας και το πρόγραμμα ΔΙΑΠΛΟΥΣ της ΨΚ του ΓΝΚ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε  και ο γνωστός μας για τις περιβαλλοντικές του ευαισθησίες και όχι μόνο, Γκίνης Σταμάτης ο οποίος ενημέρωσε  τους συμμετέχοντες για το οικοσύστημα Ισσος, Χαλικούνας, Λίμνη , Λαούδια.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!