Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με επιτυχία το «ΟPEN DAY» της ακαδημίας  Α.Ο. Φοίνικες Κέρκυρας

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το διήμερο “OPEN DAY”  της ακαδημίας  Α.Ο. Φοίνικες Κέρκυρας που ανήκει από φέτος στο Δίκτυο των Ποδοσφαιρικών Σχολών του Παναθηναϊκού (PSS), και διαχειρίζεται η εταιρεία SPORTteam.

Η αρχή έγινε το διήμερο 19 & 20 Οκτωβρίου, με την Open Day που έδωσε τη δυνατότητα στα παιδιά να δουν από κοντά και να γνωρίσουν τους ανθρώπους του Δικτύου, αλλά και σε όσους δεν γνωρίζουν να ενημερωθούν για το πρόγραμμά μας, τη δομή και τον τρόπο λειτουργίας του Δικτύου PSS και της Σχολής.

Ο διευθυντής της σχολής Β. Καρπατσέλης σχολίασε σχετικά:  Η Δυναμική σήμερα ήταν μεγάλη.   Το χαμόγελο και η επιθυμία των παιδιών πιο μεγάλη. Επόμενο μας ραντεβού πιο δυνατό.  Ευχαριστώ τους γονείς από το Βορρά έως το Νότο την όμορφη Ηγουμενίτσα και την Ηπειρο.    Τους συνεργάτες μου Ανδρέα Αγάθο, Ακης Μπαλανίκα, Θωμά Τριαντάφυλλο, Ναπολέων Μακρή.

 Τον Μανώλη Ροκίδη τον Παναγιώτη Κορομπόκη τον Σάββα Σιδερόπουλο και φυσικά την SportTeam και τον Αλάσα Κώστα τον Μπατσινίλα Κώστα τον Λαγωνικάκη Ανδρέα τον Γιώργο Αναγνωστόπουλο   τον Ανδρέα Κορίκη και την ομάδα διάσωσης. 

*Panathinaikos Soccer Schools / Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού Κέρκυρα 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!