Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Με επιτυχία το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Μπριτζ

Με οργανωτική, αλλά και αγωνιστική επιτυχία για τους αθλητές του Κερκυραϊκού Ομίλου Αθλητικού Μπριτζ (ΚΟΑΜ) ολοκληρώθηκε το Περιφερειακό Πρωτάθλημα ΒΔ Ελλάδας, το οποίο πραγματοποιήθηκε από 25 έως 28 Μαΐου σε χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Κέρκυρας.

Το πρωτάθλημα συνέπεσε με την επέτειο των 30 χρόνων από την ίδρυση του Κ.Ο.Α.Μ.

Η ανακοίνωση

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Περιφερειακό Πρωτάθλημα ΒΔ Ελλάδας 2023, το οποίο συνέπεσε με την 30η Επέτειο Ίδρυσης του Ομίλου μας! Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως (με τυχαία σειρά γιατί είναι και κάμποσοι!): Όλους ανεξαιρέτως τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους, και λίγο παραπάνω αυτούς που ήρθαν από μακριά! Ελπίζουμε να πέρασαν υπέροχα και να τους ξαναδούμε σε μελλοντικές διοργανώσεις του ΚΟΑΜ! Το Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων καθώς και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων για τη στήριξή τους! Τους χορηγούς μας: Ασφαλιστικό Γραφείο Θεόδωρου Χιώτη, ποτοποιΐα Lazaris”, ζαχαροπλαστείο Παπαγιώργης, πιτσαρία Al Dente! Τα μέλη του ΚΟΑΜ που με την βοήθειά τους έκαναν δυνατή αυτή τη διοργάνωση! Την Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ για τον αγωνιστικό εξοπλισμό και την κάθε είδους στήριξη της διοργάνωσης! 

Οι νικητές ανά κατηγορία

Οι γενικές κατατάξεις του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Βορειοδυτικής Ελλάδας 2023 που διοργάνωσε ο όμιλός μας, έχουν ως εξής:

Ομάδες Stratified (Open & 1-9)

1η: Ομάδα ΚΟΤΙΝΑΣ

2η: Ομάδα ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

3η: Ομάδα ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ

Ζεύγη 1-6

1οι: ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗ Β – ΣΑΒΒΑΛΑΣ Σ

2οι: ΔΙΑΒΑΤΗΣ Α – ΤΖΩΡΑΣ Σ 

3οι: ΗΛΙΑ Φ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Ε

Ζεύγη 1 – 9

1οι: ΣΠΕΝΤΖΑΡΗ Α – ΦΡΑΓΓΗΣ Ι 

2οι: ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ Κ – ΚΟΝΤΗΣ Ι 

3οι: ΠΛΩΤΤΑΣ Ν – ΚΩΣΤΑΚΙΩΤΗΣ Δ

 

 

 

Ζεύγη Open

 

1οι: ΑΝΘΗΣ Δ – ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ Σ. 

2οι: ΠΑΠΑΔΟΥΔΗΣ Α – ΣΙΔΕΡΗΣ Δ

3οι: ΓΚΙΩΝΗΣ Γ – ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ Δ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!