Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κέρκυρα: Στο Βορρά ξεδιπλώθηκε το ποδοσφαιρικό ταλέντο των “μικρών”

Οι επίσημες τοπικές ποδοσφαιρικές διοργανώσεις της φετινής αγωνιστικής χρονιάς σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες έχουν ολοκληρωθεί, ωστόσο οι Ακαδημίες συνεχίζουν τις δράσεις τους, έστω και σε φιλικό επίπεδο.

Την περασμένη Κυριακή (28/5/23) στο δημοτικό γήπεδο Κασσιώπης πραγματοποιήθηκαν φιλικοί αγώνες των μικρών ηλικιακών τμημάτων Κ8-Κ10 & Κ12 μεταξύ των Ακαδημιών Θιναλιακού και Ορφέα.

Μάλιστα, όπως ενημερώνουν οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας του Θιναλιακού: “ Οι αθλητές και των δύο ομάδων ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και με την ομαδικότητα που έδειξαν, έλαβαν το θερμό χειροκρότημα των γονιών τους που γέμισαν το γήπεδο. Οι μικροί ποδοσφαιριστές σε όλα τα ηλικιακά τμήματα εντυπωσίασαν δείχνοντας την σπουδαία δουλειά που επιτελούν οι προπονητές της Ακαδημία μας και του Ορφέα. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς των αθλητών που συνόδευσαν τα παιδιά τους στο γήπεδο και που στηρίζουν την προσπάθεια που γίνεται από τα αθλητικά σωματεία. Είναι μεγάλη ικανοποίηση για μας να βλέπουμε τους μικρούς αθλητές να εκφράζουν τη διάθεση και το πάθος που έχουν για το άθλημα του ποδοσφαίρου”.

Αντίστοιχοι φιλικοί αγώνες έγιναν και την Τρίτη (30/5/23) στο δημοτικό γήπεδο Καρουσάδων, μεταξύ των τμημάτων Κ8-Κ10-Κ12 Ακαδημιών Θιναλιακού-Ολυμπιάδας Καρουσάδων. Με τον Θιναλιακό να ευχαριστεί  τους υπεύθυνους της Ακαδημίας Ολυμπιάδας Καρουσάδων για την πρόσκληση, την άψογη φιλοξενία και για τα υπέροχα κεράσματα, με την υπόσχεση ότι θα τα ανταποδώσει. Να σημειωθεί ότι οι αγώνες έγιναν με τις ευλογίες του παπα Γιάννη Σαλβάνου, ο οποίος εκτός του εκκλησιαστικού του έργου, προσφέρει εθελοντικά τις ποδοσφαιρικές γνώσεις και υπηρεσίες του, στις ακαδημίες του Θιναλιακού.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!