Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

Στους Εαρινούς Αγώνες στίβου οκτώ Κερκυραίοι

 Οι Εαρινοί Αγώνες στίβου   θα γίνουν το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουνίου στις Σέρρες και θα αποτελέσουν συνέχεια των διασυλλογικών αγώνων.  

Η διοργάνωση θα αποτελέσει κριτήριο και για τη συγκρότηση της εθνικής ομάδας που θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στη Σιλέσια της Πολωνίας (23-25 Ιουνίου). Ο ΣΕΓΑΣ έδωσε προχθές στη δημοσιότητα την λίστα των αθλητών-τριών στις κατηγορίες Ανδρών/Γυναικών & Κ20 κάθε αγωνίσματος, που έχουν δικαίωμα συμμετοχής, με βάση τις φετινές τους επιδόσεις.

Ανάμεσα σε αυτούς και οκτώ Κερκυραίοι, εκ των οποίων οι επτά είναι αθλητές-τριες σωματείων εκτός Κέρκυρας και μόνον η 16χρονη Μελίνα Ζάραγκα, που θα αγωνιστεί στο τριπλούν Γυναικών είναι στο ρόστερ του Κερκυραϊκού ΓΣ.

Άλλοι έξι υπήρξαν αθλητές του ιστορικού συλλόγου του νησιού μας, αλλά έχουν πάρει μεταγραφή για άλλα σωματεία. Στις Γυναίκες: η  Σπυριδούλα Καρύδη (ΑΟ Κάλλιστος), που θα πάρει μέρος σε τριπλούν & μήκος. Στα ίδια αγωνίσματα θα συμμετάσχει και η Κωνσταντίνα Ρωμαίου (Παναθηναϊκός), ενώ η Ηρώ Βραδή (Ερμής Κων/λεως) θα αγωνιστεί στο επί κοντώ. Στους Άνδρες, θα δώσουν μάχη στο τριπλούν, ο Δημήτρης Μονόπωλης (ΓΣ Κηφισιάς), στο επί κοντώ, ο Στέλιος Σκορδίλης (Παναθηναϊκός) και στα 400μ ο Σπύρος Δουκατέλης (ΓΣ Βενιζέλος). Επίσης στα 100 & 200μ θα σπριντάρει ο κερκυραϊκής καταγωγής πρωταθλητής του Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Τριβυζάς. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι εξ αυτών, είτε πέρασαν (Καρύδη, Βραδή, Μονόπωλης), είτε εξακολουθούν να είναι (Ρωμαίου, Σκορδίλης, Ζάραγκα) μέλη της ομάδας αλμάτων του προπονητή Παύλου Σκορδίλη.

Τέλος, στο ύψος Γυναικών θα είναι παρούσα και η εξ Ιωαννίνων, πρώην αθλήτρια του ΑΟ Κέρκυρας 2015 και νυν του Ελ. Βενιζέλου Χανίων, Παναγιώτα Δόση.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!