Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Με Σκανδαλίδη πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στην Κέρκυρα

Ο πρώην Υπουργός Κώστας Σκανδαλίδης ήταν ο κεντρικός ομιλητής απόψε, στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ που πραγματοποιήθηκε στην Πλακάδα του Αγίου Σπυρίδωνα. παρόντες, εκτός από στελέχη του κόμματος, μέλη και φίλους, ήταν οι υποψήφιοι βουλευτές Κέρκυρας.

Όπως ανέφερε, μεταξύ των άλλων, ελπίζει ότι μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023, η συντηρητική κυβέρνηση της ΝΔ θα έχει απέναντι της το ΠΑΣΟΚ ως μία ισχυρή, αξιόπιστη, δομική Αντιπολίτευση. Θεωρεί ότι  το κόμμα του, «στη συνείδηση του λαού, είναι πάντα μια μεγάλη παράταξη» και τόνισε  ότι η νέα άνοδος του ποσοστού του δεν είναι απλώς εφικτή αλλά και επιβεβλημένη, στη νέα ισορροπία που διαμορφώνεται στο πολιτικό σύστημα.

Εκτίμησε δε,  ότι η ανατροπή της πρωτιάς που είχε η ΝΔ στις προηγούμενες εκλογές, με 20 και πλέον μονάδες μπροστά από το ΣΥΡΙΖΑ,  μόνο «στη σφαίρα του φανταστικού ανάγεται» ενώ σημείωσε ότι αντίπαλος του ΠΑΣΟΚ, δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά η  ΝΔ και ο τρόπος που κυβερνάται η χώρα.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!