Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Με στελέχη από την Αθήνα οι εξετάσεις 1200 υποψήφιων οδηγών στην Κέρκυρα!

Με εξεταστές που εστάλησαν από την Αθήνα αναμένεται να επιλυθεί το πρόβλημα της αναμονής 1200 υποψήφιων οδηγών στην Κέρκυρα εξαιτίας προβλημάτων που υπήρξαν λόγω της έλλειψης εξεταστών στο νησί και τη μερική άρνηση συνεργασίας των δασκάλων οδήγησης.

Ο κ. Γιώργος Γκίνης, από τους παλαιότερους δασκάλους οδήγησης, μιλώντας στο σταθμό τόνισε ότι προέχει η συνεργασία όλων προκειμένου να σταματήσει η ταλαιπωρία των υποψήφιων οδηγών, πολλοί από τους οποίους είναι επαγγελματίες και ο βιοπορισμός τους τίθεται σε δοκιμασία. Οι εξεταστές που ήλθαν από την Αθήνα θα συνεχίσουν τις εξετάσεις των υποψηφίων για δύο εβδομάδες, πρωί και απόγευμα.

 

Πηγή: ΕΡΤ Κέρκυρας

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!