Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

Με συγκίνηση οι βραβεύσεις στη “γιορτή” ΑΟ Κέρκυρα 2015

Ο κερκυραϊκός σύλλογος στίβου ΑΟ Κέρκυρα 2015 πραγματοποίησε το βράδυ της περασμένης Τρίτης (2/8/22) την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση, που σηματοδοτεί την λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

Κατά την διάρκειά της βραβεύτηκαν οι αθλητές-τριες του σωματείου, που διακρίθηκαν την αγωνιστική χρονιά, που ολοκληρώθηκε καθώς επίσης και παλαιοί αθλητές για την συμβολή τους στον αθλητισμό, αλλά και πρόσωπα, που βοήθησαν το σωματείο. Η φετινή γιορτή, όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση του ΑΟ Κέρκυρα 2015 είχε ιδιαίτερη σημασία, αλλά και πραγματοποιήθηκε σε συγκινησιακό κλίμα εξαιτίας της βράβευσης του παλαίμαχου αθλητή και εκ των σημαντικότερων του κερκυραϊκού στίβου, του Σπύρου Τάντη. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του σωματείου έχει ως εξής:

Ποιοι βραβεύτηκαν

Με ιδιαίτερη συγκινησιακή φόρτιση βραβεύτηκε χθες στον κήπο του Λαού από τον σύλλογο μας ο κ. Σπύρος Τάντης ,πατέρας του Φίλιππα και του Γεράσιμου για την προσφορά του στον ελληνικό στίβο. Ο κ Τάντης υπήρξε αθλητής του Κ.Γ.Σ και αργότερα του Παναθηναϊκού. Ήταν βαλκανιονίκης και πανελληνιονίκης στα 800μ κέρδισε τους σημαντικούς για την εποχή αγώνες ΣΙΣΜ ενώ έτρεξε με την Εθνική στην σκυτάλη 4 χ400.

Βραβεύτηκαν επίσης οι αθλητές που διακρίθηκαν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Τάντης Σπύρος , Μουχλιανίτης Ορέστης Λούβρος Νίκος , Γινάργυρος Άρης και Κωνστάντη Σπυριδούλα.

Τιμήθηκαν οι χορηγοί του συλλόγου AQUA PRO και Ιkos Dasia για τις χορηγίες τους στον σύλλογο.Βραβεύτηκε ο κ.Σπ.Νεράντζης, για την βοήθεια και στήριξη του στο Καμπ του συλλόγου στο Βίδο όσο ήταν υπεύθυνος για την νησίδα. Τέλος βραβεύτηκε ο κ.Αργύρης Ραψομανίκης για την βοήθεια και αποτελεσματική συνεργασία με τον σύλλογο μας. Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στην υλοποίηση της εκδήλωσης, τον Δήμο Κέρκυρας που μας παραχώρησε τον κήπο του Λαού, την διευθύντρια του 14ου Δημ.Σχολειου κ Μαριλένα Κοσκινά για την παραχώρηση του υλικού, την Ματούλα Ανδριώτη για την παρουσίαση της βραδιάς καθώς και όλους τους γονείς,αθλητές και φίλους που έζησαν μαζί μας αυτές όμορφες ,μοναδικές στιγμές».

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!