Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Με σχοινιά κατέβηκε ο Άγιος Βασίλης στην Παιδιατρική του Νοσοκομείου

ΚΕΡΚΥΡΑ – Δε σταματάει να δουλεύει αυτές τις μέρες ο  Άγιος Βασίλης προκειμένου να ικανοποιήσει όλα τα παιδάκια όλου του κόσμου και σκορπίσει παιδικά χαμόγελα παντού, προσφέροντας δώρα για το καλό της έναρξης της νέας χρονιάς. Έτσι, φέτος, προσγειώθηκε με σχοινιά στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου της Κέρκυρας προκειμένου να προσφέρει δώρα σε όλα τα παϊδάκια που αυτές τις μέρες νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο του νησιού.

Φυσικά οι άνθρωποι της Ειδικής Μονάδας Έρευνας και Διάσωσης (ΕΜΕΔ) ήταν παρόντες, καθώς αυτοί οι εθελοντές κρύβονταν πίσω από αυτήν την πρωτοβουλία. Ο απερχόμενος διοικητής του Νοσοκομείου Φοίβος Κακαβίτσας τους ευχαριστεί δημοσίως γι αυτήν την ευχάριστη πρωτοβουλία τους

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!