Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Με την Αντιπεριφερειάρχη Μ. Ανδριώτη ο Ιταλός Πρέσβης

Την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κέρκυρας, Μελίτα  Ανδριώτη επισκέφθηκε στο γραφείο της σήμερα ο Πρέσβης της Ιταλίας στην Αθήνα Luigi Marras μαζί με τον Ακόλουθο της Πρεσβείας της Ιταλίας  Giorgio Christoforidis, συνοδευόμενος από τον νέο Επίτιμο Πρόξενο  Φρειδερίκο Βαλσάμη τον απερχόμενο Πρόξενο Giancarlo Bringiotti και τον Υπεύθυνο Ασφαλείας Silvio Cabiddu.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, έγινε ενημέρωση σχετικά με το Πολιτιστικό Πρόγραμμα της Πρεσβείας της Ιταλίας με την επωνυμία «tempo forte» και συζητήθηκαν οι διαδικασίες για την από κοινού προαγωγή της πολιτιστικής κληρονομιάς των Ιονίων Νήσων και της Ιταλίας.

Συζητήθηκε η έως τώρα άριστη συνεργασία της Ιταλικής Πρεσβείας με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και εκφράστηκε η θέληση και των δύο για τη συνέχιση της προσπάθειας και την παροχή συντονισμένων υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών προς τους πολίτες και τους επισκέπτες του νησιού.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!