Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Με τη δήμαρχο συναντήθηκε η νέα διοίκηση του Συλλόγου Γονέων του 4ου Λυκείου Κέρκυρας – Τι συζήτησαν

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του νεοσύστατου διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου μας με την Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας στην οποία τέθηκαν τα Θέματα που απασχολούν γενικότερα το 4ο Λυκείου Κερκύρας.
Συγκεκριμένα ζητήθηκε η αποπεράτωση του σχολικού συγκροτήματος που θα μεταστεγαστεί το Σχολείο μας εντός της ταχθείσης χρονικής προθεσμίας, η απεμπλοκή της παράδοσης του έργου αυτού από το υποέργο της προμήθειας σχολικού εξοπλισμού έτσι ώστε με την παράδοση των κτιρίων να γίνει η άμεση μεταστέγαση των παιδιών μας. Η Δήμαρχος, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση των Γονέων, τους διαβεβαίωσε πως οι εργασίες στο εργοτάξιο συνεχίζονται κανονικά, είναι όλες εντός των χρονοδιαγραμμάτων, το Σχολείο βρίσκεται στην τελική φάση ολοκλήρωσης του και θα παραδοθεί κανονικά. Επισήμανε δε πως το υποέργο για τον σχολικό εξοπλισμό καθώς και άλλη εργολαβία για διαμόρφωση της οδού πρόσβασης στο νέο σχολικό συγκρότημα είναι κάτι που δεν θα εμποδίσουν την μετεγκατάσταση των παιδιών στο Σχολείο τους.
Τέθηκε ακόμα θέμα επιπλέον καθαρίστριας τώρα, κατά τις ώρες λειτουργίας του Σχολείου. Η απάντηση στο θέμα αυτό ήταν πως ήδη έχει τελειώσει ο διαγωνισμός για προσλήψεις καθαριστριών και άμεσα θα είναι επιπλέον μία καθαρίστρια στο Σχολείο. Θετική ακόμα υπήρξε και στα τρέχοντα θέματα που απασχολούν στο υπάρχον κτίριο, όπως επισκευή κάποιων παραθύρων και συντήρηση air conditions, τα οποία θα τρέξει η σχολική επιτροπή του δήμου άμεσα. Δόθηκε δε εντολή στην νομική υπηρεσία να θέσει προ των ευθυνών που απορρέουν από την σύμβαση της μίσθωσης τον ιδιοκτήτη του κτιρίου και
να επισκευάσει/συντηρήσει άμεσα ότι του αναλογούν και δη να αποκαταστήσει την φθαρμένη υπάρχουσα τέντα στην πρόσοψη του κτιρίου.
Ορίστηκε δε νέα συνάντηση με την παρουσία και του αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών καθώς και άλλων αρμοδίων παραγόντων και της αναδόχου εταιρείας για την κατασκευή του έργου και επίσκεψη στο εργοτάξιο για να διαπιστωθεί η πρόοδος των εργασιών και το στάδιο που αυτές ευρίσκονται.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο πρόεδρος Σ. Αλαμάνος,

Η γραμματέας Θ. Χυτήρη

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!