Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Με τι να συνδυάσετε τα ανδρικά καρό πουκάμισα για ακαταμάχητο στυλ

Τα καρό ανδρικά πουκάμισα αποτελούν από τις πιο δημοφιλείς επιλογές στο σύγχρονο casual στυλ του άνδρα. Δίνουν χρώμα και ζωντάνια στο ντύσιμο και αποτελούν την τελευταία λέξη της μόδας σήμερα. Όμως, με τι ταιριάζουν τα καρό πουκάμισα;

Επειδή πρόκειται για ένα ιδιαίτερο κομμάτι που τραβάει τα βλέμματα πάνω του, καλό είναι να γνωρίζετε με ακρίβεια τους στιλιστικούς κανόνες για να το φορέσετε σωστά και να απογειώσετε το στυλ σας. Τις συμβουλές τους, λοιπόν, μας έδωσαν οι ειδικοί στο ανδρικό στυλ από το Must και σας τις παρουσιάζουμε.

Πότε φοριέται το καρό πουκάμισο;

Το καρό πουκάμισο μπορεί να είναι φτιαγμένο από πιο χοντρό ή πιο λεπτό βαμβάκι ανάλογα με το ύφασμα που θα επιλέξετε. Όσο πιο χοντρό το βαμβάκι, προφανώς τόσο πιο ζεστό είναι και μπορεί να φορεθεί υποκαθιστώντας τη ζακέτα ή το φούτερ.

Το σίγουρο είναι ότι αποτελεί μέρος του smart casual στυλ, οπότε μπορείτε να το φορέσετε σε εξόδους από το πρωί μέχρι το βράδυ και για χαλαρές εμφανίσεις. Για πιο επίσημες περιστάσεις, όπως το εργασιακό περιβάλλον ή μια βραδινή τυπική έξοδο, καλό είναι να φορέσετε ένα μονόχρωμο πουκάμισο.

Με τι να το συνδυάσω;

Καθώς πρόκειται να το φορέσετε σε casual περιστάσεις, αντίστοιχα είναι και τα ρούχα, με τα οποία θα το συνδυάσετε για ένα casual look. Το τζιν είναι η προφανής επιλογή για παντελόνι και ανάλογα με το χρώμα του παντελονιού θα επιλέξετε και το χρώμα του τζιν. Για τα κλασικά καρό πουκάμισα σε κόκκινο και μαύρο, ένα μαύρο τζιν είναι ιδανικό. Από την άλλη, αν το καρό πουκάμισο είναι σε πράσινες ή γαλάζιες αποχρώσεις, τότε το κλασικό σκούρο μπλε τζιν ταιριάζει εξαιρετικά.

Από εκεί και πέρα, μπορείτε να φορέσετε το καρό πουκάμισο με δύο τρόπους. Είτε ως απλό πουκάμισο, οπότε θα κουμπώσετε τα κουμπάκια του ως πάνω και θα έχετε έτσι ένα πιο chic look. Είτε σε συνδυασμό με T-shirt, κάτι που είναι ταιριαστή επιλογή για τα πιο χοντρά καρό πουκάμισα. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να έχετε τελείως ανοιχτό το πουκάμισο ή κουμπωμένο μέχρι την αρχή του στήθους. Ένα μαύρο, ανοιχτό γκρι ή λευκό μονόχρωμο T-shirt είναι η πιο ασφαλής λύση. Αν  το καρό και τα χρώματά του δεν είναι πολύ έντονα, τότε μπορείτε να τολμήσετε και ένα T-shirt με στάμπα.

Για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση, συνδυάστε το με δερμάτινα μποτάκια ή λευκά sneakers που θα κλέψουν την παράσταση. Το δερμάτινο τζάκετ είναι η τελική πινελιά που θα δώσει στο look μια ροκ διάθεση, ακριβώς όπως του αρμόζει.

 

Βρείτε στο Must μια μεγάλη ποικιλία σε ανδρικά καρό πουκάμισα σε διάφορα χρώματα από τα γνωστότερα brands σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές και εκπτώσεις όλο το χρόνο.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!