Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ

Στους κεντρικούς δρόμους της Λεμεσού παιάνισε η Μάντζαρος

Ο Δήμος Λεμεσού σε συνεργασία με το Ίδρυμα Θεοτόκος «Αμερίκος Αργυρίου» διοργανώνουν το “3ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών 2023”, το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Ιουνίου στις 19:00.


Φέτος, το Φεστιβάλ Φιλαρμονικών θα είναι διήμερο και θα φιλοξενήσει εκτός από τέσσερις φιλαρμονικές ορχήστρες από την Κύπρο και την Φιλαρμονική Εταιρεία «ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ» από το νησί της Κέρκυρας.

Το Σάββατο, 24 Ιουνίου η Φιλαρμονική Εταιρεία «ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ» μαζί με την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Λεμεσού παρήλασαν  στο κέντρο της πόλης.

Την Κυριακή, 25 Ιουνίου όλες οι συμμετέχουσες φιλαρμονικές θα πραγματοποιήσουν παρέλαση κατά μήκος του Πολυλειτουργικού Παραθαλάσσιου Πάρκου του Μόλου και στη συνέχεια θα δώσουν μια μουσική παράσταση στην μεγάλη αποβάθρα του Μόλου απέναντι από το Cafe Nero.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν:

Η Φιλαρμονική Δήμου Λάρνακας
Η Φιλαρμονική της Αστυνομίας
Η Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού
Η Φιλαρμονική Δήμου Μέσα Γειτονιάς
Η Φιλαρμονική Κέρκυρας




Η παρέλαση της Μάντζαρος 

Από την εμφάνιση του μουσικού σώματος της «Μαντζαρος» στους κεντρικούς δρόμους της Λεμεσού, στο πλαίσιο της πρώτης ημέρας του 3ου Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Λεμεσού. Στο τέλος της εμφάνισης η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ  συναντήθηκε  με την Φιλαρμονική Λεμεσού όπου και παιανίσαν μαζί.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!