Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με 14 ομάδες η φετινή Α1 ΕΠΣ Κέρκυρας

Το διήμερο 2-3 Οκτωβρίου θα δοθεί το εναρκτήριο λάκτισμα στην Α1 ΕΠΣ Κέρκυρας, με τη συμμετοχή τελικά 14 ομάδων σε ένα όμιλο.

 

Ειδικότερα, η Εκτελεστική Γραμματεία της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας συνεδρίασε την Πέμπτη 2/9 και  αποφάσισε πως η φετινή Α1 θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή 14 ομάδων (13+τον Αστέρα Μωραϊτίκων). Από την άλλη αποφασίστηκε να μην  διεξαχθούν πλέι οφ και πλέι άουτ για τον πρωταθλητή και τις ομάδες που θα υποβιβαστούν.

 

Οι αποφάσεις της ΕΠΣΚ

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δήλωσαν συμμετοχή τα κάτωθι 13 σωματεία:

ΑΟ ΠΑΞΟΙ – ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ – ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ – ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ – ΑΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ – ΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΥΛΙΩΤΩΝ – ΑΟ ΚΑΒΟΣ – ΑΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΥΜΦΩΝ – ΑΠΣ ΑΝΑΓ. ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ – ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΙΑΠΑΔΩΝ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ – ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΟΣ – Α.Ε ΚΑΝΑΛΙΩΝ

  1. Το σωματείο ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΩΡΑΙΤΙΚΩΝ ανέρχεται στην Α1 κατηγορία
  2. Το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας θα διεξαχθεί σε έναν όμιλο των 14 ομάδων .
  3. Δεν θα διεξαχθούν playoff και playout μετά τη λήξη της κανονικής διάρκειας των αγώνων.
  4. Το σωματείο που θα καταλάβει την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα θα λάβει μέρος στους αγώνες για την άνοδο του στην Γ Εθνική κατηγορία.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας ανώτερη θέση καταλαμβάνει η ομάδα που πήρε ψηλότερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος. Στην περίπτωση που η θέση ήταν η ίδια ισχύει το άρθρο 20 του Κ.Α.Π και θα γίνονται αγώνες κατάταξης.

  1. Τα σωματεία που θα καταλάβουν τις θέσεις 12η, 13η και 14η υποβιβάζονται στην Α κατηγορία.
  2. Σε περίπτωση ανόδου του πρωταθλητή στην Γ Εθνική κατηγορίας θα υποβιβαστεί μια ομάδα λιγότερη από το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.
  3. Σε περίπτωση που υποβιβαστούν σωματεία από τη Γ’ εθνική κατηγορία αντίστοιχα θα υποβιβάζονται σωματεία από την Α1 κατηγορία. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ανώτερη θέση καταλαμβάνει η ομάδα που πήρε ψηλότερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος. Στην περίπτωση που η θέση ήταν η ίδια ισχύει το άρθρο 20 του Κ.Α.Π και θα γίνονται αγώνες κατάταξης.
  4. Η έναρξη των αγώνων ορίζεται για το Σαββατοκύριακο 2-3 Οκτωβρίου 2021
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!