Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

“Μηνύματα Ψυχής” του αείμνηστου Σπ. Αλαμάνου στην Κερκυραϊκή Πινακοθήκη – Εκδήλωση στις 31/07

Με επιτυχία  έγινε στις 21 Ιουλίου 2021, η έναρξη της έκθεσης «Μηνύματα Ψυχής» του αείμνηστου κερκυραίου καλλιτέχνη Σπύρου Αλαμάνου (1947-2011), τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Το κοινό της Κερκυραϊκής Πινακοθήκης ήταν παρών, στηρίζοντας το έργο και την παρουσία της στα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού παρά τις δύσκολες υγειονομικά συνθήκες. Η έκθεση συνεχίζεται έως τις 27 Αυγούστου και είναι επισκέψιμη από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-16:00.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των δέκα χρόνων μνήμης Σ. Αλαμάνος, θα πραγματοποιηθεί επίσης εκδήλωση – παρουσίαση το Σάββατο 31 Ιουλίου 2021 στον «Κήπο του λαού» (Παλαιά Ανάκτορα), στις 21:00.

Θα παρουσιαστούν τα δύο βιβλία που μόλις εκδόθηκαν τον Ιούλιο 2021:

«Ο ζωγράφος Σπύρος Αλαμάνος ανάμεσά μας», Δημήτρης Κονιδάρης, εκδόσεις: “Κερκυραϊκή Πινακοθήκη”, 2021 και «Με λογισμό και χρώμα… Σ. Αλαμάνος», Κωνσταντίνος Λιντοβόης, εκδόσεις “image”, 2021.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!