Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Έκτακτη οικονομική ενίσχυση σε μακροχρόνια ανέργους (vid)

ΑΘΗΝΑ. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε πως θα δοθεί έκτακτη οικονομική ενίσχυση 400 ευρώ σε μακροχρόνια ανέργους, κατά τη διάρκεια του μηνύματός του στους πολίτες το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε τους πολίτες για την εμπιστοσύνη και επειδή τηρούν τα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

«Ο πόλεμος δεν κερδήθηκε ακόμα. Τα κρούσματα μειώνονται αλλά η παραμικρή επανάπαυση μπορεί να οδηγήσει σε πισωγύρισμα. Είχαμε απώλειες και θα έχουμε. Θα μείνουμε στον δρόμο που χαράξαμε» επεσήμανε.

«Η επιστροφή στην κανονική ζωή θα γίνει σε φάσεις. Θα συνεχίσουμε να προστατεύουμε τους ηλικιωμένους» είπε.

«Μέσα σε αυτή την κρίση αλλάξαμε και εμείς προς το καλύτερο. Χτίζουμε ένα νέο ΕΣΥ. Μέσα σε εβδομάδες όσα δεν έγιναν σε δεκαετίες. Η πανδημία θα επιστρέψει και πρέπει να μας βρει έτοιμους», τόνισε.

Ολόκληρο το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη:

Πηγή:eleftherostypos.gr

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!