Quantcast
SLIDERΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Μητσοτάκης: Πακέτο 24 δισ. για την επανεκκίνηση της οικονομίας

ΑΘΗΝΑ. Το επικαιροποιημένο σχέδιο για τη επανεκκίνηση της οικονομίας και του τουρισμού, ύψους 24 δισ. ευρώ συνολικά, παρουσίασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ένα συνεκτικό πακέτο μέτρων για την οικονομία, την εργασία και τον τουρισμό που ξεπερνά τα 7 δισ. ευρώ. Το σύνολο των μέτρων για τη στήριξη και επανεκκίνηση της οικονομίας από την αρχή της κρίσης θα φτάσει τα 24 δισ. ευρώ.

Το διάγγελμα Μητσοτάκη

Το σχέδιο εξειδικεύεται, σε παρουσίαση στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας από τους υπουργούς Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννη Βρούτση, και Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη.
Πηγή: iefimerida.gr

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!