Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ

Μουσική Βραδιά υπό το φως της Πανσελήνου την Δευτέρα 23/8

Το σώμα Ελλήνων Προσκόπων προσκαλεί τους κατοίκους της Κέρκυρας να ζήσουν μια μαγευτική βραδιά στον προαύλιο χώρο που βρίσκεται  άνω από την αίθουσα του Προσκοπείου ”… για να απολαύσουμε μαζί την πιο μαγευτική πανσέληνο του χρόνου

Η μουσική αυτή βραδιά θα λάβει χώρα την Δευτέρα 23/8 και ώρα 21:00.

Για το φεγγάρι και όχι μόνο θα τραγουδήσει η μοναδική Ιωάννα Βλάχου, με την επιμέλεια του καλλιτεχνικού προγράμματος να την έχει αναλάβει ο Σπύρος Κοντζιάλης.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα τηρηθούν όλα τα ισχύοντα, προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά της COVID 19. Λόγω του περιορισμένου αριθμού καθισμάτων χρειάζεται να κάνετε έγκαιρα κράτηση.

 

Τηλέφωνα για κρατήσεις/πληροφορίες:

Αρίστα Μαλάμου: 6971682091

Δημήτρης Πασχαλίδης: 6974500759

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!