Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΜΠΑΣΚΕΤ

Μπάσκετ: Η Αλ. Λουκανάρη του Κ.Γ.Σ σε Αναπτυξιακό κλιμάκιο

Στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Προγράμματος Κοριτσιών της Ελληνικής Καλαθοσφαιρικής Ομοσπονδίας και εν όψει του πρωταθλήματος Ενώσεων, η ΕΣΚΑΒΔΕ διοργανώνει την ερχόμενη Δευτέρα 16/10 προπόνηση Κλιμακίου Κοριτσιών γεννημένων τα έτη 2008-2009 & 2010.

Η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό αθλητικό κέντρο Καναλακίου Πρεβέζης. Στην πρόσκληση των τεχνικών συμβούλων της Ομοσπονδίας περιλαμβάνονται 20 αθλήτριες των σωματείων της Βορειοδυτικής Ελλάδας, μεταξύ των οποίων και η 14χρονη Αλεξάνδρα Λουκανάρη του Κερκυραϊκού ΓΣ.

Ποιες αθλήτριες συμμετέχουν στο Κλιμάκιο

Από τον ΠΑΣ Γιάννινα: ΚΥΡΟΥ ΕΛΛΗ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ-ΝΕΦΕΛΙΖΑ ΖΗΚΑ- ΚΑΤΖΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ-ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΝΑ/ΜΑΡΙΑ-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ/ΤΣΙΓΚΡΟΥ ΑΘΗΝΑ-ΖΟΡΚΑΔΗ ΜΑΡΙΑ-ΣΙΝΤΟΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ. 

Από τη Νικόπολη Πρέβεζας: ΤΟΥΣΗ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ-ΠΑΠΑ ΑΛΚΗΣΤΗ-ΦΛΩΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ-ΞΥΛΟΓΙΑΝΝΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ-ΓΚΟΡΑΤΣΑ ΟΓΑ. 

Από τον IBC Γιάννινα:ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑΛΕΙΑ-ΚΑΤΣΑΝΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ/ΜΑΡΙΑ-ΓΚΑΡΟΖΗ ΗΛΕΚΤΡΑ. 

Από Νίκη Λευκάδας: ΚΑΤΩΠΟΔΗ ΞΕΝΗ-ΧΑΣΑΠΗ ΔΙΟΝΥ

Από Κερκυραϊκό ΓΣ: ΛΟΥΚΑΝΑΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!