Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Γεωργιάδης για Κράτσα: “Να αποκατασταθεί η αδικία και να μην παρασύρει η Κέρκυρα τα υπόλοιπα Ιόνια νησιά” (pics-video)

Την ολόθερμη στήριξη του στην φίλη του, όπως την αποκάλεσε πολλάκις, υποψήφια περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα, ήρθε να δηλώσει από την Κέρκυρα ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδη, μετά από δικό του αίτημα, όπως είπε ο ίδιος. Η επιλογή του νησιά΄υ δεν ήταν τυχαία, καθώς στην Κέρκυρα δεν ήταν τυχαία, καθώς η κα. κράτσα κατά την πρώτη Κυριακή των εκλογών, εδώ κατέγραψε το μικρότερο ποσοστό της, έναντι των υπολοίπων Ιόνιων νησιών.

Από αριστερά: Άδωνις Γεωργιάδη, ΣΤέφανος Γκίκας

Ο κ. Γεωργιάδης μίλησε και με νούμερα σε σχέση με τα έργα που πέτυχε η Ρόδη κράτσα ούσα περιφερειάρχης, δεδομένου ότι εκτός των άλλων, είχαν διαρκή συνεργασία το διάστημα που ο κ. Γεωργιάδη ήταν υπουργός Ανάπτυξης. Παράλληλα, έκανε λόγο για την εντιμότητά της, την ευχέρεια να σταθεί εντός και εκτός των συνόρων της χώρας διεκδικώντας το καλύτερο για τον τόπο της. Επανέλαβε πολλές φορές την “αδικία” αναφερόμενος σε έργα στην Κέρκυρα, εξηγώντας τους λόγους.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις Γκίκα και Γεωργιάδη: 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!