Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΜΠΑΣΚΕΤ

Μπάσκετ: Ο Κ.Γ.Σ στη μάχη για τον Τίτλο Πρωταθλητή Παίδων

Ο Κερκυραϊκός ρίχνεται αύριο στην μάχη της διεκδίκησης του τίτλου πρωταθλητή Βορειοδυτικής Ελλάδας στην κατηγορία Παίδων μπάσκετ.

 

Το FINAL 4 διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 25-26 Μαρτίου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Μεσολογγίου και σε αυτό έχουν προκριθεί εκτός του Κερκυραϊκού, Λέων Μεσολογγίου, Πύρρος Αρταίων και ΑΓΣ Ιωαννίνων. Η αυλαία των αγώνων ανοίγει αύριο με τους ημιτελικούς, όπου ο Κερκυραϊκός στις 16.00  θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον οικοδεσπότη της διοργάνωσης Λέοντα Μεσολογγίου, επιδιώκοντας την πρόκρισή του στον τελικό της Κυριακής. Το ζευγάρι του άλλου ημιτελικού (18.30) είναι Πύρρος Αρταίων- ΑΓΣ Ιωαννίνων. Να σημειωθεί ότι ο πρωταθλητής ΕΣΚΑΒΔΕ παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Παίδων.

 

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ του Κ.Γ.Σ.

Προπονητής: ΜΟΥΤΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ. Συνοδοί:ΜΠΑΡΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ. Αθλητές: ΠΟΥΛΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ-ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΙΩΝΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΤΡΙΚΑΛΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΚΟΤΙΝΑΣ ΜΑΡΚΟΣ-ΑΛΑΜΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ-ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-ΜΠΑΡΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΜΠΙΖΙΑΝΗΣ ΑΙΑΝΤΑΣ-ΠΑΓΚΡΑΚΙΩΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ-ΡΙΖΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΜΠΟΥΧΑΓΙΑΡ ΑΝΤΩΝΗΣ-ΜΠΟΥΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΑΡΙΟΣ.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!