Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

«Μπλόκο» από πολίτη στα Παγκρατέικα! Έβαλε πασσάλους στο δρόμο

Αναστάτωση επικράτησε σήμερα (18-05) νωρίτερα το μεσημέρι στην περιοχή Παγκρατέικα, ύστερα από «παρέμβαση» πολίτη στο δρόμο ο οποίος σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες βγήκε στο σημείο τοποθέτησε πασσαλάκια και κορδέλες κάνοντας κατάληψη και η καταγγελία, βέβαια, δεν άργησε να έρθει από κάτοικο , επίσης της περιοχής.
Σύμφωνα με όσους βρέθηκαν μπροστά στο περιστατικό ο συμπολίτης μας προέβη σε αυτή την ενέργεια καθώς ισχυρίζεται ότι ο χώρος του ανήκει.

Η αστυνομία βρέθηκε άμεσα στο σημείο, όπως και ο αντιδημαρχος ΤΥ, Νίκος Καλόγερος και λίγη ώρα μετά απομακρύνθηκαν όσα είχαν τοποθετηθεί, ενώ για το ζήτημα έχουν επιληφθεί οι αρμόδιες υπηρεσίες.

Εικόνες:

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!