Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Μ. Υδραίου για Καρύδη-Δόση: «Η Κέρκυρα που αγωνίζεται και νικά»

Η νέα δήμαρχος Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Η Σπυριδούλα Καρύδη είναι η Κέρκυρα που αγωνίζεται και νικά. Μας έκανε όλους υπερήφανους με το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Είναι δεδομένο ότι ακολουθούν πολλές και μεγάλες διακρίσεις στο μέλλον από μια αθλήτρια που αποδεικνύει , σε κάθε αγώνα της, τις μεγάλες δυνατότητες που έχει.
Θέλω να την συγχαρώ και μαζί με τη Σπυριδούλα να δώσω και τα συγχαρητήρια μου σε μια άλλη Κερκυραία αθλήτρια που διακρίθηκε, την Παναγιώτα Δόση.
Ο Δήμος θα τιμήσει τις δύο αθλήτριες, μέσα στο φθινόπωρο. Αποτελεί ηθική υποχρέωση απέναντι τους και ένα μήνυμα στην τοπική μας κοινωνία.
Η μέγιστη όμως ηθική υποχρέωση που έχουμε απέναντι στην Κέρκυρα και τους ανθρώπους του αθλητισμού είναι η δημιουργία του κλειστού προπονητηρίου. Μια δέσμευσή μας που θα γίνει πράξη.’’

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!