Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Νέα διάκριση Ακη Παγκράτη στο GrandPrix αγώνων ανοικτής θάλασσας

Το αργυρό μετάλλιο και τη 2η  θέση  στην κατηγορία του κατέκτησε ο αθλητής κολύμβησης Άκης Παγκράτης ως φιναλίστ στους 16 πρώτους elite κολυμβητές που προπορεύονται βαθμολογικά από τους 1.114 κολυμβητές συνολικά που έλαβαν μέρος σε αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος GrandPrix αγώνων ανοικτής θάλασσας 2021 «Λέανδρος», συμμετέχοντας στον μεγάλο τελικό αγώνα 5.000μ την περασμένη Κυριακή στη Βουλιαγμένη Αθήνα στο XTERRAGREECE.

 

Επίσης έλαβε την 11η θέση ανδρών στον αγώνα με χρόνο 1 ώρα και 20 λεπτά! Συνολικά συμμετείχαν 55 αθλητές/τριες στα 5.000μ.

Οι 16 φιναλίστ πρώτοι αθλητές βαθμολογούνται ξεχωριστά με μπόνους 30% και σύμφωνα με τα αποτελέσματα των 5 καλύτερων αγώνων ανακοινώνεται η τελική συνολική κατάταξη του GrandPrix συνολικά, στις κατηγορίες όπως και οι ανάλογες βραβεύσεις για το 2021 από το σύλλογο Λέανδρο με αθλοθέτη το XTERRAGREECE.

Επόμενος αγώνας είναι ο τελικός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Oceanman 5.000μ που θα διεξαχθεί στην Αίγυπτο 4 Δεκέμβρη, Ερυθρά Θάλασσα SomaBay.

 

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα και την υπόλοιπη Ελλάδα

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!