Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Αρση Βαρών: Εξαιρετική εμφάνιση του «Αλκίνοου» Κέρκυρας στα Γιάννενα

Το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021 , διεξήχθησαν στα Ιωάννινα τα Ανοικτά Πρωταθλήματα Ανδρών-Γυναικών και  Νέων Ανδρών-Γυναικών – με ταυτόχρονη πρόκριση για τα πανελλήνια πρωταθλήματα. Τέσσερα χρυσά, ένα αργυρό και ένα χάλκινο ήταν η εξαιρετική συγκομιδή μεταλλίων του Αλκίνοου Κέρκυρας.

 

Όπως ενημερώνει η ομάδα:

            «Ο Αθλητικός  Σύλλογος ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ , συμμετείχε στους αγώνες που διοργάνωσε με επιτυχία η Ε.Ο.Α.Β και ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ,  στην ανακαινισμένη πλέον αίθουσα , {ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ} και αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια σε όλους όσους μόχθησαν και έφτιαξαν αυτό το στολίδι για το άθλημα. Τα αποτελέσματα των αθλητών μας ανά κατηγορία και πρωτάθλημα ήταν:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ  ΓΥΝΑΙΚΩΝ-Ν.ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αγωνίστηκε η ΑΣΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ – ΜΑΡΙΑ στην κατηγορία των 49 κιλών. Η αθλήτρια μας ανύψωσε 40 κιλά στο Αρασέ και 52 κιλά στο Επολέ Ζετέ. Πετυχαίνοντας  σύνολο 92 κιλών, δέκα (10) κιλά βελτίωση του ατομικού της ρεκόρ , κατάκτησε  την 1η θέση (2 χρυσά μετάλλια) και στα δύο πρωταθλήματα.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΝΔΡΩΝ-Ν.ΑΝΔΡΩΝ

Αγωνίστηκε ο ΓΑΡΝΕΛΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ στην κατηγορία των 109+ κιλών. Ο αθλητής μας ανύψωσε 72 κιλά στο Αρασέ και 89 κιλά στο Επολέ ζετέ. Κάνοντας σύνολο 161 κιλών κατέκτησε την 1η θέση και στα δύο πρωταθλήματα ( 2 χρυσά μετάλλια). Να συμπληρώσουμε ότι ο αθλητής μας ανύψωσε στο σύνολο 29 κιλά παραπάνω από το προηγούμενο ατομικό του ρεκόρ που έκανε στα Πανελλήνια Παίδων-Εφήβων. 

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ

 Αγωνίστηκαν για πρώτη φορά οι αθλητές ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ στην κατηγορία των 89 κιλών  και  ΠΛΑΣΚΑΣΟΒΙΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ στην κατηγορία των 81 κιλών .

 

Αντίστοιχα έφεραν τα εξής αποτελέσματα:

ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ : Αρασέ 87 , Επολέ Ζετέ 107, σύνολο 194 κιλά και 2η θέση , Αργυρό μετάλλιο.

ΠΛΑΣΚΑΣΟΒΙΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ : Αρασέ 65, Επολέ Ζετέ 80, σύνολο 145 κιλά και 3η θέση, Χάλκινο μετάλλιο.

«Ελπίζοντας τουλάχιστον σε δύο συμμέτοχες στα ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ που ακολουθούν τον Νοέμβριο συνεχίζουμε την αγωνιστική μας προσπάθεια. Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω τους αθλητές μας που για διαφόρους λόγους συμμετείχαν στην αποστολή , ζυγίστηκαν, έκαναν προθέρμανση μα δεν ολοκλήρωσαν τις προσπάθειες τους στον αγώνα κυρίως λόγω τραυματισμών, και τους γονείς που πάντα βρίσκονται δίπλα στα παιδιά τους τα στηρίζουν και μας στηρίζουν» καταλήγει ηανακοίνωση του προπονητή Ηρακλή Ροδίτη.

 

Συγχαρητήρια από Μπιάγκη

«Θέλω από καρδιάς να σας συγχαρώ για τη συμμετοχή και τις διακρίσεις των αθλητών του συλλόγου σας στα ΑΝΟΙΚΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ και Ν. ΑΝΔΡΩΝ – Ν. ΓΥΝΑΙΚΩΝ που διοργάνωσε στα Ιωάννινα η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών.

Ο ζήλος, η δουλειά και ο μόχθος των αθλητών και των αθλητριών του συλλόγου σας, καθώς και η μεθοδική δουλειά των προπονητών αποτυπώθηκαν για ακόμα μια φορά στα αποτελέσματα της παρουσίας σας στην εν λόγω διοργάνωση. Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριες, στους προπονητές και τους γονείς των παιδιών μας για την εξαιρετική τους εμφάνιση.

Τέτοιες προσπάθειες δημιουργούν ακόμα μεγαλύτερες ευθύνες σε όλους εμάς που υπηρετούμε την κοινωνία προκειμένου να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα στέγασης (χώρου) που αντιμετωπίζουν αυτά τα παιδιά το οποίο προκαλεί ντροπή και πρέπει να επιλυθεί άμεσα και οριστικά.

Είμαι σίγουρος πως και στο μέλλον, παρά τις αντίξοες συνθήκες και τις ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό, θα συνεχίζετε να μας χαρίζετε χαρά και υπερηφάνεια με τις διακρίσεις των αθλητών του συλλόγου σας.

Με εκτίμηση,

Δημήτρης Μπιάγκης

Βουλευτής Ν. Κέρκυρας

 

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα και την υπόλοιπη Ελλάδα

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!