Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Αύριο στην Κ. Πλατεία τουρνουά GRASS HANDBALL

Ο Φαίακας Κέρκυρας στο πλαίσιο του νέου μοντέλου οργάνωσης των τμημάτων υποδομών στο χάντμπολ, που συντονίζει ο υπεύθυνος προπονητής Ακαδημιών Κωνσταντίνος Μιχαλάκης διοργανώνει αύριο τουρνουά GRASS HANDBALL στην Κάτω Πλατεία, για παιδιά από 6-14 ετών.

Το σχετικό κάλεσμα του κερκυραϊκού συλλόγου αναφέρει: «Περιμένουμε εσένα και την παρέα σου την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στην Κάτω Πλατεία να παίξουμε όλοι μαζί Χάντμπολ και να πούμε ΝΑΙ στον αθλητισμό». Το τουρνουά θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα».

Το πλάνο του Κ.Μιχαλάκη
Η διοίκηση του Φαίακα, όταν στις 28 Ιουλίου 2019 ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Κωνσταντίνο Μιχαλάκη ως υπεύθυνου των Ακαδημιών χάντμπολ του συλλόγου, ενημέρωνε μεταξύ άλλων ότι, ο Κώστας έχει ένα νέο πλάνο για την οργάνωση των ακαδημιών που περιλαμβάνει : την ανίχνευση νέων ταλέντων , σύγχρονων προπονητικών μεθόδων άσκησης και θεραπευτικής γυμναστικής καθώς και τη μελλοντική αξιοποίηση των αθλητών/τριών στις αντίστοιχες ομάδες του Ανδρικού και Γυναικείου όπως και στις Εθνικές ομάδες ,όπου τόσα χρόνια ο σύλλογος μας τροφοδοτεί.

Θα οργανώνει μια σειρά δράσεων όπως Street Handball, Grass Handball, Beach Handball, Summer Tournament κ.α, καθώς και κύκλους επιμορφωτικών ημερίδων για τους γονείς και τα παιδιά με διάφορα θέματα (Αθλητικές κακώσεις, Αθλητική Ψυχολογία, Αθλητική Διατροφή κ.α).

Οι συστάσεις για τον Κώστα είναι περιττές. Γέννημα θρέμμα των ακαδημιών του συλλόγου μας, ξεκίνησε να παίζει Handball από το 2000 έως και το 2009 όπου και έφυγε για σπουδές στη Θεσσαλονίκη για να επιστρέψει σήμερα μόνιμα στο νησί μας μετά από μια δεκαετία . Παρά τις σπουδές του τα τελευταία 4 χρόνια, ήταν ο κοντινότερος συνεργάτης του Νίκου Ριγανά στον πάγκο της αντρικής μας ομάδας και πηγαινοέρχονταν συνεχώς Θεσσαλονίκη /Κέρκυρα μέχρις ότου επετεύχθη το όνειρο της Α1 Handball Premier.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!