Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Στη δήμαρχο Κ. Κέρκυρας ο Πρέσβης της Σερβίας


Εθιμοτυπική επίσκεψη στη Δήμαρχο Κ. Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί στις 11:30 στο Ιστορικό Δημαρχείο, ο Πρέσβης της Σερβίας στην Ελλάδα Dusan Spasojevic
. .
Η κ. Υδραίου αφού καλωσόρισε τον κ. Πρέσβη, στη συζήτηση που ακολούθησε, αναφέρθηκε στους δεσμούς φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των δύο Λαών.
“Μέσα στη σκληρότητα του πολέμου, μέσα στις κακουχίες, μέσα στις ανυπέρβλητες δυσκολίες, οι Κερκυραίοι στάθηκαν κατά τρόπο συγκινητικό, αλληλέγγυοι στο σερβικό πληθυσμό που φιλοξενήθηκε στο νησί μας. Τα γεγονότα εκείνης της περιόδου η ιστορία είναι περήφανη να τα αφηγείται”, τόνισε η Δήμαρχος.
Στην συνάντηση αποφασίστηκε από κοινού οι φετινές εκδηλώσεις μνήμης, να πραγματοποιηθούν 25 και 26 Σεπτεμβρίου.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!