Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Νέα κινητοποίηση ΕΛΜΕ για τα πτυχία των κολλεγίων

Σε νέα κινητοποίηση προχώρησε σήμερα η ΕΛΜΕ Κέρκυρας, στην πλατεία Αννουτσιάτα με σκοπό να διαμαρτυρηθεί για την απόφαση σχετικά με τα πτυχία των κολλεγίων. Σημειώνεται ότι σήμερα με 153 ψήφους υπερψηφίστηκε από τη Βουλή, μετά από ονομαστική ψηφοφορία, το άρθρο 50 του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας για την ισοδυναμία των πτυχίων αποφοίτων κολεγίων με τα αντίστοιχα των ΑΕΙ.

Ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ, Α. Καπετάνιος  σχολιάζοντας  την κατάληψη στο 1ο ΕΠΑΛ στο Μαντούκι δήλωσε ”υπέρ” καθώς ανέφερε πως “αποτελεί συνέχεια του αγώνα μαθητών, καθηγητών και γονέων για το ζήτημα της θέρμανσης”.

Όπως δήλωσε  στο kerkyrasimera.gr ” Και οι γονείς αλλά και η ΕΛΜΕ Κέρκυρας στηρίζει τα αιτήματα των μαθητών, θέλουμε να βρεθεί μία μόνιμη λύση, ενώνουμε τις φωνές μας μαζί με τους μαθητές προκειμένου να βρεθεί μια μόνιμη λύση και μάλιστα έχουμε σκοπό αύριο όλοι μαζί, και η ΕΛΜΕ και οι καθηγητές και οι μαθητές και οι γονείς να πάμε στο Δημαρχείο και να συζητήσουμε με τη Δήμαρχο για το θέμα αυτό.”

 

 

ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΚΑΡΔΑΡΑ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!