Quantcast
SLIDERΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Νέος σεισμός 4,9 ρίχτερ στην Αλβανία

Νέος ισχυρός σεισμός 4,9 ρίχτερ έγινε πριν από λίγο στην Αλβανία. Ο σεισμός είχε πολύ μικρό εστιακό βάθος. 40 νεκρούς μετράει ο σεισμός των 6,4 ρίχτερ και οι ελπίδες για επιζώντες λιγοστεύουν.

Ένας νέος ισχυρός μετασεισμός 4,9 ρίχτερ συγκλόνισε λίγο πριν τη μια το μεσημέρι και πάλι την Αλβανία δυσκολεύοντας το έργο των σωστικών συνεργείων. Ο σεισμός είχε το ίδιο επίκεντρο με εκείνον των 6,4 ρίχτερ και είχε πολύ μικρό εστιακό βάθος μόλις 2 χιλιομέτρων. Την ίδια ώρα κάθε λεπτό που περνά, λιγοστεύουν οι ελπίδες για να εντοπιστούν ζωντανοί στα συντρίμμια των κτιρίων που κατέρρευσαν μετά τον φονικό σεισμό στην Αλβανία. Κάθε φορά που υπάρχει ενημέρωση, ο απολογισμός είναι όλο και πιο βαρύς.

40 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τα 6,4 Ρίχτερ που συγκλόνισαν την Αλβανία τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης. Ο συνολικός αριθμός των τραυματιών αγγίζει τους 700 με μερικές δεκάδες να φέρουν σοβαρά τραύματα. Εκατοντάδες έμειναν άστεγοι. Δυστυχώς, ο απολογισμός αυτός δεν θα είναι ο τελικός.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!