Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη για Θιναλιακό & “Χ” για Λευκίμμη

Μία νίκη και μία ισοπαλία ήταν ο σημερινός απολογισμός των κερκυραϊκών ομάδων στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Συγκεκριμένα, για την 4η αγωνιστική του 4ου ομίλου ο Θιναλιακός επικράτησε στο δημοτικό γήπεδο Αχαράβης 2-0 του ΠΑΣ Πρέβεζα, ενώ η Λευκίμμη στο γήπεδο της ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Ναυπακτιακό Αστέρας

Ο Θιναλιακός καλύτερος

Ο Θιναλιακός ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και επικράτησε δίκαια με 2-0 του ΠΑΣ Πρέβεζα επιτυγχάνοντας τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Σκόρερ για την ομάδα του Θιναλίου στο 35΄ο Λούβρος και στο 49΄ο Αγόρας.

Ο κόουτς Πάνος Κορομπόκης παρέταξε τους: Βορύλλα, Αρμένη,Ματσοβίλα, Κροκίδη, Μουζακίτη, Κούδα, Χατζηδημητρίου, Κλ.Μπάρντι, Αγόρα, Χαρβαλιά & Λούβρο. Ενώ ως αλλαγή αγωνίστηκαν από το 10΄ο Πουλημένος , που αντικατέστησε τον τραυματία Κροκίδη και στο Β΄μέρος οι Ερ. Μπάρντι, Γραμμένος και στην πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα ο Λικόκας.

Άτυχη η Λευκίμμη

Η ΑΕ Λευκίμμης βρέθηκε στο 15΄πίσω στο σκορ με τέρμα, που πέτυχε ο Καραγιάννης. Από το σημείο εκείνο η κερκυραϊκή ομάδα πίεσε, έχασε πέναλτι με τον Κιπτίου στο 30΄, ωστόσο ο ίδιος παίκτης στο 58΄έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ναυπακτιακού Αστέρας φέρνοντας το ματς στα ίσια. Ο Κιπτίου στο 60΄και ο Γαστεράτος στο 65΄απέναντι από την εστία των φιλοξενούμενων απέτυχαν να σκοράρουν. Από το σημείο εκείνο και μετά ο Ναυπακτιακός εκμεταλλεύτηκε την κούραση των παικτών της Λευκίμμης και πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά πότε η αστοχία των παικτών του, πότε οι σωτήριες επεμβάσεις του γκολκήπερ Λέτσου κράτησαν το «Χ». Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για πέναλτι (χέρι αμυντικού στην περιοχή) στην τελευταία φάση του αγώνα.

Ο κόουτς Σπύρος Παλαιοχωρίτης χρησιμοποίησε τους: Λέτσο,, Θεοδωράκη (75΄Καμαρά), Παπαδόπουλο, Ανυφαντή, Βούλγαρη, Ζαζαράκη, Πανταζή (71΄Γιωτάκη), Βλάχο, Κωστακιώτη, Κιπτίου & Γαστεράτο.

Η 4η αγωνιστική
AEΠ Καραγιαννίων-Τηλυκράτης 2-0
Θιναλιακός-ΠΑΣ Πρέβεζα 2-0
Μακεδονικός Φούφα-Αστέρας Ιτέας 2-2
ΑΕ Μεσολογγίου-Σούλι Παραμυθιάς 1-0
Απόλλων Ευπαλίου-Αχέρων Καναλακίου 1-1
ΑΟ Ανατολής-Αναγέννηση Άρτας 1-3
ΑΕ Λευκίμμης-Ναυπακτιακός 1-1

Η βαθμολογία (4 αγων)

ΑΕΠ Καραγιαννίων Κοζάνης 12

Αναγέννηση Άρτας 10

Αχέρων Καναλακίου 8

Ναυπακτιακός Αστέρας 7

Θιναλιακός 7

ΠΑΣ Πρέβεζα 6

Τηλυκράτης 5

ΑΕ Λευκίμμης 5

Απόλλων Ευπαλίου 5

Αστέρας Ιτέας 4

Μακεδονικός Φούφα 4

ΑΕ Μεσολογγίου 3

Σούλι Παραμυθιάς 1

ΑΟ Ανατολής 0

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!