Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

ΝΑΙ από τον Πρόεδρο της Βουλής για προτομή Καποδίστρια στο Κοινοβούλιο

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής  Κωνσταντίνο Τασούλα πραγματοποίησε ο Βουλευτής Κέρκυρας του Κινήματος Αλλαγής Δημήτρης Μπιάγκης μεταφέροντας το πανκερκυραϊκό αίτημα για την τοποθέτηση προτομής του Ιωάννη Καποδίστρια στο Μέγαρο της Βουλής.

Ο Πρόεδρος συμφώνησε πλήρως με τον Βουλευτή και απάντησε θετικά στην πρότασή του, αναμένοντας από εκείνον να αναλάβει τις απαραίτητες σχετικές πρωτοβουλίες με τους φορείς του νησιού (Περιφέρεια, Δήμοι, Βουλευτές) για να πάρει σάρκα και οστά η συγκεκριμένη πρόταση.

“Η τοποθέτηση της προτομής του πρώτου Κυβερνήτη στο Ελληνικό Κοινοβούλιο αποτελεί ένα μόνο μέρος των πολύπλευρων δράσεων που έχει προτείνει ο Βουλευτής στους φορείς στα πλαίσια των εκδηλώσεων εορτασμού των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση”αναφέρει η σχετική ανακοίνωση απο το γραφείο του κ. Μπιάγκη.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!