Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Ψήφισμα ΤΕΕ Κέρκυρας για το θάνατο του Σπ. Μωραΐτη

Η Διοικούσα Επιτροπή του Περιφερειακού Τμήματος Κέρκυρας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, σε έκτακτη συνεδρίασή της τη Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021, μετά την θλιβερή είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Σπυρίδωνος Μωραΐτη του Ιωάννη, Πολιτικού Μηχανικού, πρώην Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κέρκυρας και μέλος της Αντιπροσωπείας του Π. Τμήματος Κέρκυρας του ΤΕΕ την περίοδο 2004-2006, αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

1. Να υποβάλει στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος συναδέλφου, τα θερμά συλλυπητήρια του Προέδρου, των μελών της Δ.Ε, του Προεδρείου και των μελών της Αντιπροσωπείας και της υπαλλήλου του Π. Τμήματος.

2. Να ενισχυθεί οικονομικά με συμβολικό ποσό Σύλλογος, σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος, είτε σε διαφορετική περίπτωση, ο Σύλλογος «το Χαμόγελο του Παιδιού».

3. Να εκδοθεί το παρόν ψήφισμα.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!