Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Νεκρή σε τροχαίο οπερατέρ του ANT1

AΘΗΝΑ. Στο θρήνο βυθίστηκε το πρωί της Πέμπτης ο ΑΝΤ1, μετά τον θάνατο σε τροχαίο της Μαίρης Μάτσα, η οποία εργαζόταν ως οπερατέρ στον τηλεοπτικό σταθμό.

Η Μαίρη Μάτσα τραυματίστηκε βαρύτατα τα ξημερώματα, ενώ μετέβαινε στον ΑΝΤ1, όπου εργαζόταν ως οπερατέρ στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Διακομίστηκε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, αλλά δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματα της.

Συγκλονισμένοι από τον θάνατο της Μαίρης Μάτσα είναι όλοι οι συνάδελφοι στον ΑΝΤ1 και κυρίως η «οικογένεια» της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα».

Η Μαίρη ήταν για πολλά χρόνια η χειρίστρια της κάμερας 3, δίνοντας «στον αέρα» την εικόνα του Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος την αποχαιρέτισε με εμφανή συγκίνηση και δάκρυα στα μάτια, εκφράζοντας απόλυτα το συναίσθημα και τις σκέψεις όλων όσοι είχαν την τύχη να δουλέψουν μαζί της και να την ζήσουν ως συνάδελφο και φίλη.

Πηγή:news247.gr
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!