Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Νεκρός ο Mad Clip – Εικόνες σοκ από το τροχαίο (βίντεο)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε περίπου στις 02:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης ο γνωστός τράπερ Mad Clip. Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα που οδηγούσε «καρφώθηκε» σε δέντρο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Νεκρός ο τράπερ, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Ο Mad Clip τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Ασκληπιείο Βούλας. Για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκαν 14 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.

Ο 34χρονος τράπερ, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή.

Οι άντρες της πυροσβεστικής, σύμφωνα με πληροφορίες, έκαναν δύο ώρες για να τον απεγκλωβίσουν, ενώ ο 34χρονος ήταν μόνος του στο όχημα, σύμφωνα με την τροχαία.

 

Το τροχαίο σημειώθηκε στην Παραλιακή, στο ύψος της Παναγίας Φανερωμένης, κοντά στον Αστέρα Βουλιαγμένης, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Το αυτοκίνητο (Πόρσε) του 34χρονου καλλιτέχνη, πήγαινε με μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να πέσει πλαγίως πάνω σε έναν μεγάλο ευκάλυπτο.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!