Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Ξανά στα καθήκοντά της και υγιής η περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα – Ευχαρίστησε άπαντες για το ενδιαφέρον

Μετά την μικρή και σύντομη περιπέτεια που είχε η περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα, η οποία το βράδυ της Πέμπτης εισήλθε στο Νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, ύστερα από αδιαθεσία που ένιωσε, μόλις λίγες ώρες αργότερα, επέστρεψε με χαρά και περισσότερη διάθεση στα καθήκοντά της. Η κα. Κράτσα εξήλθε από το Νοσοκομείο της Κέρκυρας σήμερα, Παρασκευή και αναχώρησε απευθείας για Κεφαλονιά, για την προγραμματισμένη περιοδεία της.

Η ίδια, ευχαρίστησε αφενός φίλους και συνεργάτες, αφετέρου εκατοντάδες συμπολίτες που έσπευσαν να της ευχηθούν ταχεία ανάρρωση, με κάθε τρόπο.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση της στους λογαριασμούς της στα social media, έγραψε: 

Σας ευχαριστώ τους φίλους, συνεργάτες και αγαπητούς συμπολίτες που μου στείλατε μήνυμα ανησυχίας, συμπαράστασης και ευχών. Ήταν πολύ συγκινητικό για μένα. Βρίσκομαι ήδη στον αγώνα και φεύγω για την Κεφαλονιά. Εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες σε όλο το προσωπικό του νοσοκομείου για την άψογη φροντίδα σε όλα τα επίπεδα

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!