Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το «42 Βαθμοί Κελσίου» – Στην Κέρκυρα το Σεπτέμβριο

Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε πέρσι η σειρά «Έτερος εγώ» στην Cosmote Tv, το συνδρομητικό κανάλι, ετοιμάζει πυρετωδώς τη νέα του σειρά. Είναι ένα ερωτικό – ψυχολογικό θρίλερ – με τίτλο «42 βαθμοί Κελσίου» η οποία αναμένεται να βγει στον «αέρα» στις αρχές του 2021.
Αυτές τις μέρες, μάλιστα, και πιθανότατα και το μεγαλύτερο μέρος του Σεπτέμβρη, οι συντελεστές της σειράς «42 βαθμοί Κελσίου» θα βρίσκονται στην Κέρκυρα για τα γυρίσματα της σειράς. Εκεί πραγματοποιούνται τα γυρίσματα ήδη από το καλοκαίρι. Στην συνέχεια, όμως, θα επιστρέψουν για να ολοκληρώσουν στις σκηνές στην Αθήνα.

Η νέα σειρά «42 βαθμοί Κελσίου» αποτελείται από ένα δυνατό καστ μεγάλων πρωταγωνιστών. Ο Χρήστος Λούλης στον ρόλο του αστυνομικού ο οποίος έχει αλλάξει αισθητά την εμφάνισή του όπως μπορούμε να δούμε και στις φωτογραφίες. Η Κατερίνα Λέχου, η Έμιλυ Κολιανδρή, ο Αλεξανδρος Λογοθέτης και ο Ιβαν Σβιταιλο.
Το καστ της σειράς συμπληρώνουν πολλοί νέοι ηθοποιοί όπως η Ναταλία Swift, ο Κώστας Νικούλι.
Ο Κώστας Νικούλι έχει βραβευτεί με το βραβείο Α’ ανδρικού ρόλου από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου.
Έκπληξη αποτελεί και η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της κόρης του Γιάννη Μποσταντζόγλου και της Δήμητρας Παπαδήμα, Μαριάς – Θαλασσινής Μποσταντζόγλου.
Τέλος, όσον αφορά στην υπόθεση, μια γυναίκα επιστρέφει στην Κέρκυρα έξι χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της.
Εκεί, έρχεται αντιμέτωπη με ακόμα ένα τραγικό συμβάν. Στην ίδια τοποθεσία που είχε εντοπιστεί η σωρός της μητέρας της, βρίσκεται νεκρή και η αδερφή της.
Στην προσπάθειά της να ανακαλύψει την αλήθεια, η ηρωίδα θα ξανασυναντήσει τον εφηβικό της έρωτα, ενώ θα έρθει αντιμέτωπη με οικογενειακά μυστικά.

Πηγή: TVNEA.COM

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!