Quantcast
SLIDERΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΤΟΠΙΚΑ

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών το έγκλημα στο Χαλικούνα;

Δύο  τουρίστες κατά πάσα πιθανότητα  -και αφού η εικόνα παραμένει ακόμα συγκεχυμένη-Μαυροβούνιοι εντοπίστηκαν νεκροί σε αμάξι στη περιοχή του Χαλικούνα.

Η υπόθεση -χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι αφού οι έρευνες εξελίσσονται-θυμίζει σε ένα βαθμό- το άγριο φονικό που έγινε αρχές του έτους στη Βάρη όταν τέσσερα άτομα – τα οποία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους – εισέβαλαν σε κατάστημα και άνοιξαν πυρ εναντίον παρέας θαμώνων. Από τις σφαίρες των δραστών τρεις άνθρωποι, υπήκοοι Μαυροβουνίου και Σλοβενίας, τραυματίστηκαν, οι δύο από αυτούς βαρύτατα και λίγο αργότερα, υπέκυψαν στα σοβαρότατα τραύματά τους. Η δολοφονία στη Βάρη αποδόθηκε τότε σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ μαφιόζικων ομάδων από το Μαυροβούνιο.

Η Αστυνομία διεξάγει ήδη έρευνα για την υπόθεση στην ευρύτερη περιοχή στο Κανούλι Χαλικούνα. Επι τόπου βρέθηκε και ο ιατροδικαστής Ι. Αιβατίδης.

Τα θύματα εντοπίστηκαν σε χώρο στάθμευσης ενοικιαζόμενου καταλύματος στο οποίο διέμεναν. Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει την περίπτωση ανθρωποκτονίας χωρίς να αποκλείεται να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Τα δύο θύματα  έχουν θανατηφόρα τραύματα απο πυροβόλο όπλο.Στο σημείο έχουν βρεθεί πολλοί κάλυκες ενώ η εγκληματολογική έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. είναι σε εξέλιξη. Kατά πληροφορίες στην Κέρκυρα θα φτάσει κλιμάκιο του τμήματος ανθρωποκτονιών από την Αθήνα

.

 

Στο βάθος διακρίνεται η βίλα που εντοπίστηκαν τα 2 άτομα

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!