Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Ξιφασκία: Ο κόουτς του Δαμοκλή Κέρκυρας διαιτητής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20

Ο προπονητής του κερκυραϊκού συλλόγου ξιφασκίας «Ο Δαμοκλής», Στάθης Γεροσίδερης, ο οποίος είναι και διεθνής διαιτητής, κλήθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία να διαιτητεύσει αγώνες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ξιφασκίας Εφήβων-Νεανίδων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αίγυπτο 3-11 Απριλίου 2020.

 Για την επιλογή αυτή, η διοίκηση του ΚΑΣ «ο Δαμοκλής» εξέδωσε ανακοίνωσε με την οποία συγχαίρει τον Στάθη Γεροσίδερη και ταυτόχρονα εύχεται καλή επιτυχία και ελπιδοφόρα-νικητήρια αποτέλεσματα σε όλους τους Έλληνες αθλητές-τριες, που θα πάρουν μέρος στους αγώνες. Τέλος να υπενθυμίσουμε ότι  ο Στάθης Γεροσίδερης  το 2020 επιβραβεύτηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία μεταξύ των καλύτερων διαιτητών της χρονιάς στο ξίφος μονομαχίας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!