Quantcast
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Οδηγούσαν μεθυσμένοι και συνελήφθησαν σε Κεφαλονιά και Ζάκυνθο

Συνελήφθησαν -3- άτομα για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, στην Κεφαλονιά και στη Ζάκυνθο

 

Συνελήφθησαν, τα τελευταία εικοσιτετράωρα, στην Κεφαλονιά και τη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας, -3- άτομα, τα οποία διαπιστώθηκε να οδηγούν υπό την επήρεια μέθης.

Συγκεκριμένα, σε δύο περιπτώσεις στην Κεφαλονιά, συνελήφθησαν, τις πρώτες πρωινές ώρες, σήμερα (12.06.2023), από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αργοστολίου και το πρωί του Σαββάτου (10.06.2023), από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σάμης, δύο ημεδαπές, οι οποίες, εμπλεκόμενες σε τροχαία ατυχήματα υλικών ζημιών, διαπιστώθηκε να οδηγούν ι.χ.ε. αυτοκίνητα υπό την επήρεια μέθης.

Διαβάστε ακόμη: ΕΚΚΙΝΗΣΗ: “Ας απολογηθούν για την 4χρονη κοροϊδία της δήθεν λειτουργίας του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής”

Επιπλέον, μία ακόμη σύλληψη αλλοδαπού, σημειώθηκε, στο Λαγανά Ζακύνθου, τις πρώτες πρωινές ώρες χθες (11.06.2023), για οδήγηση τετράτροχης μοτοσυκλέτας, υπό την επήρεια μέθης.  

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!