Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Οι αποφάσεις ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για τις Περιφερειακές εκλογές στα Ιόνια

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η τηλεδιάσκεψη των επιτροπών εκλογικού αγώνα ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ  όλων των νησιών του Ιονίου, με θέμα τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Την τηλεδιάσκεψη συντόνισε ο Συντονιστής της Επιτροπής Αυτοδιοικητικών Εκλογών, Κώστας Σκανδαλίδης, ενώ μετείχαν επίσης ο υπεύθυνος για τα Ιόνια Νησιά, Βαγγέλης Αργύρης και η υπεύθυνη Οργανωτικού Τασούλα Χατζηδάκη. Επίσης στη συζήτηση πήραν μέρος, ο μοναδικός βουλευτής του κόμματος στα Ιόνια νησιά Δημήτρης Μπιάγκης, όπως και όσοι συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια των πρόσφατων βουλευτικών εκλογών. Στην τηλεδιάσκεψη αποφασίστηκαν ομόφωνα τα εξής:

  • Κατάρτιση αυτόνομου ψηφοδελτίου, το οποίο θα συμμετάσχει στις Περιφερειακές εκλογές Ιονίων Νήσων
  • Δημιουργία Αυτοδιοικητικής Παράταξης, με τη συμμετοχή των μελών των Νομαρχιακών Επιτροπών Εκλογικού Αγώνα των Νησιών του Ιονίου (συμπεριλαμβανομένων εκπροσώπων από Ιθάκη και Παξούς).
  • Συμμετοχή στο Περιφερειακό ψηφοδέλτιο και συστράτευση των μελών των Νομαρχιακών Επιτροπών- όσων από τα Ιόνια Νησιά μετέχουν στην Κεντρική Επιτροπή (σ.σ. από την Κέρκυρα είναι Ισμήνη Μώρου, Σπύρος Δαφνής και Αλέξανδρος Αλεξάκης) καθώς και οι υποψήφιοι βουλευτές στις πρόσφατες εκλογές ( σ.σ.από Κέρκυρα, Βασίλης Κουλούρης, Μαρία Δρυ, ΒασιλικήΠέτσιου & Νικηφόρος Κλήμης)
  • Μέχρις ότου οριστεί ο επικεφαλής του Περιφερειακού ψηφοδελτίου στα Ιόνια, τον ρόλο του συντονιστή αναλαμβάνει ο τομεάρχης Βαγγέλης Αργύρης
  • Μέχρι την ερχόμενη Κυριακή να κατατεθούν προτάσεις και συτοπροτάσεις όσων επιθυμούν να ηγηθούν του Περιφερειακού ψηφοδελτίου

Σύμφωνα με πληροφορίες της “ΚΣ” την Δευτέρα 17 Ιουλίου θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή Αυτοδιοικητικών Εκλογών και μέχρι 19-20 Ιουλίου θα έχει αναδειχθεί ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου για τα Ιόνια.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!