Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Οι κεντρικές προεκλογικές ομιλίες υποψηφίων Περιφέρειας και Κ. Δήμου Κέρκυρας – Πότε και που

Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη της  Επιτροπής Προγραμματισμού – Καθορισμού των προεκλογικών εκδηλώσεων των υποψήφιων παρατάξεων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές Α και Β βαθμού για τον καθορισμό των χώρων των κεντρικών προεκλογικών ομιλιών καθώς και τον καθορισμό του χώρου της υπαίθριας διαφήμισης.

Παρόντες ήταν εκπρόσωποι όλων των παρατάξεων πλην της υποψήφιας παράταξης για την Περιφέρεια Ιόνιων Νησιών “ΑΝΑΣΑ” με επικεφαλής τον Θεόδωρο Γαλιατσάτο.

Παρόντες ήταν εκπρόσωποι όλων των παρατάξεων πλην της υποψήφιας παράταξης για την Περιφέρεια Ιόνιων Νήσων “ΑΝΑΣΑ”, με επικεφαλής τον Θεόδωρο Γαλιατσάτο.

Οι κεντρικές προεκλογικές ομιλίες των υποψήφιων Περιφερειαρχών

  • Η υποψήφια Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική  της ομιλία την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Θέατρο.
  • Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιάννης Τρεπεκλής θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική του ομιλία την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στον Κινηματογράφο «Ορφέα».
  • Η υποψήφια Περιφερειάρχης Αλεξάνδρα Μπαλού μαζί με τον υποψήφιο Δήμαρχο Κ.Κ. & Δ.Ν. Γιάννη Μπορμπότη θα πραγματοποιήσουν κεντρική προεκλογική ομιλία στην Πλακάδα ή στο νέο πεζόδρομο, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα της εξέδρας του δήμου.
  • Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Ραιδεστινός θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική του ομιλία την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στην Πλακάδα.
  • Η υποψήφια Περιφερειάρχης Μαρία Δρυ θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογικής της ομιλία την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στην Πλακάδα.

Οι κεντρικές προεκλογικές ομιλίες των υποψήφιων Δημάρχων Δ.Κ.Κ.&Δ.Ν.

  • Η υποψήφια Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική της ομιλία την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Θέατρο.
  • Ο υποψήφιος Δήμαρχος Στέφανος Πουλημένος θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική του ομιλία την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Θέατρο.
  • Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Καρύδης θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική του ομιλία την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στην Πλακάδα Αγ. Σπυρίδωνος.
  • Ο υποψήφιος Δήμαρχος  Τάκης Μεταλληνός θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική του ομιλία την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στην εσωτερική πλευρά της Πλακάδας, μπροστά από τα γραφεία της ΟΕΒΕΚ προκειμένου να μην ενοχλήσει τα καταστήματα εστίασης.

Όλες οι ώρες αναμένεται να ανακοινωθούν, ωστόσο προσδιορίζονται μεταξύ 19:30 και 20:30

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!