Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Οι κωπηλάτες του ΝΑΟΚ ετοιμάζονται για τα Πανελλήνια

Η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία όρισε τις ημερομηνίες διεξαγωγής του 86ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας καθώς και της 2ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης.

Συγκεκριμένα τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα όλων των ηλικιακών κατηγοριών θα διεξαχθούν μαζί από 22 έως 26 Ιουλίου 2020 στο κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.
Θα προηγηθούν στις 4-5 Ιουλίου 2020 οι 2ες Δοκιμασίες. Ενώ, η 2η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης 2020 θα πραγματοποιηθεί 5-6 Σεπτεμβρίου 2020 στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς.
Οι αγώνες θα γίνουν με τις προϋποθέσεις, το υγειονομικά πρωτόκολλα και τους όρους που έχει θέσει η Πολιτεία. Υπενθυμίζουμε ότι η 1η Πανελλήνια Συνάντηση ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στη Σούδα Χανίων (5-6/7/2020), ωστόσο ματαιώθηκε, γιατί λόγω των περιοριστικών μέτρων Covid19 δεν ήταν δυνατή η κατάλληλη προετοιμασία των αθλητών.
Στο μεταξύ, οι κωπηλάτες του ΝΑΟΚ από τις 12 Μαΐου 2020, οπότε και άναψε το πράσινο φως επανεκκίνησης των προπονήσεων, προετοιμάζονται πυρετωδώς για τη συμμετοχή τους στις Πανελλήνιες διοργανώσεις.
Ο ΝΑΟΚ στα Πανελλήνια πρωταθλήματα (παίδων/κορασίδων-εφήβων/νεανίδων-ανδρών/γυναικών) ετοιμάζεται να πάρει μέρος με ομάδα 15-18 κωπηλατών-τριων, ενώ στην Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης με ομάδα 12-15 κωπηλατών-τριων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κερκυραϊκός ναυτικός όμιλος φιλοδοξεί φέτος να πάρει μέρος και με πλήρωμα οκτακώπου στα πανελλήνια πρωταθλήματα παίδων και εφήβων, γεγονός, που έχει να συμβεί εδώ και μία πενταετία.
Η προετοιμασία γίνεται στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων του δήμου «Σταμάτιος Δεσύλλας» στα Γουβιά, υπό την καθοδήγηση του προπονητή κωπηλασίας Γιώργου Νοταρόπουλου.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!