Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΚΡΙΚΕΤ

Οι Λέοντες πρωταθλητές Νέων Ανδρών indoor κρίκετ

Με τους αγώνες του FINAL 4 της κατηγορίας Νέων Ανδρών, που διεξήχθησαν το περασμένο Σάββατο, έπεσε η αυλαία των πρωταθλημάτων κρίκετ εσωτερικού χώρου για την περίοδο 2022.

Πρωταθλήτρια ομάδα της κατηγορίας Νέων Ανδρών αναδείχτηκε ο ΑΠΣ ΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ, η οποία στον τελικό του πρωταθλήματος επικράτησε της ομάδας ΑΟΠΚ ΤΟ ΔΕΚΑΘΛΟΝ. Στον μικρό τελικό νικητής αναδείχτηκε ο ΑΣ ΑΤΛΑΣ, ο οποίος κατέλαβε την τρίτη θέση, με τέταρτη τη νεοσύστατη ομάδα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΥ ΚΡΙΚΕΤ.

Συγχαρητήρια από τον Πρόεδρο

Ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας ομάδας Νέων Ανδρών, ΛΑΚΗΣ ΓΟΥΣΤΗΣ  ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Μόνο υπερηφάνεια μπορώ να νοιώθω σαν πρόεδρος του ΑΠΣ ΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ για την κατάκτηση της πρώτης θέσης για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΚΡΙΚΕΤ Ν.ΑΝΔΡΩΝ INDOOR .ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλες τις συμμετέχουσες ομάδες και ειδικότερα στον ΑΤΛΑ για την Τρίτη θέση στην κατάταξη και στην υπέροχη ομάδα του ΔΕΚΑΘΛΟΥ , έναν άξιο αντίπαλο που ηττήθηκε στον τελικό στις λεπτομέρειες .Ευχαριστώ όλα τα μέλη του ΔΣ μας κ.κ. ΧΑΛΙΚΙΑ ΑΝΤΩΝΗ (αντιπρόεδρο ) , ΚΟΣΚΙΝΑ ΝΙΚΟ (γραμματέα ) , ΨΑΙΛΑ ΣΠΥΡΟ (ταμία ) και το μέλος ΜΑΥΡΩΝΑ ΔΗΜΗΤΡΗ . Ευχαριστώ όλους τους αθλητές της ομάδας μας καθώς και τους γονείς τους που εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους στην ομάδα μας. Ευχαριστούμε τέλος τους προπονητές μας ΝΙΚΟ ΠΑΝΑΡΕΤΟ και ΧΑΡΗ ΠΑΠΑΔΑΤΟ».

 

ΟΙ ΦΕΤΙΝΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ INDOOR ΚΡΙΚΕΤ

 

ΑΝΔΡΩΝ: ΓΣ ΒΥΡΩΝ

ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ ΓΣ

ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ: ΑΠΣ ΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ

ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΑΟΠΚ “ΤΟ ΔΕΚΑΘΛΟΝ”

ΕΦΗΒΩΝ: ΑΟΠΚ “ΤΟ ΔΕΚΑΘΛΟΝ”

ΠΑΙΔΩΝ: ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ ΓΣ

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!