Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ

Οι προσεχείς εκδηλώσεις της Χορωδίας Κέρκυρας

Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ γνωστοποιεί στους φιλόμουσους Κερκυραίους τις δράσεις των Τμημάτων της κατα το προσεχές διάστημα :
1. ΚΥΡΙΑΚΗ 23 Ιουνίου : Περιστύλιο των Ανακτόρων, ώρα 19;00 : Συναυλία της ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ στην εκδήλωση του Συλλόγου ALBERT KOEHN Κέρκυρας με θέμα : «Σύνοδος Κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης – 25 χρόνια μετά ».
2. ΤΡΙΤΗ 25 Ιουνίου : Πλακάδα τ΄ Αγιού ώρα 20:30 : Συναυλία των Τμημάτων της ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ στο «Πλακάδο του Αγίου» μπροστά από τον Ι.Ν. Παναγίας των Ξένων, με την ευκαιρία της λήξης της εκπαιδευτικής περιόδου 2018 – 2019
3. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 Ιουνίου : Θέατρο «Ρένας Βλαχοπούλου» ώρα 21:00 : Μουσικοχορευτική παράσταση με την συνεργασία της ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ της ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ και της ΣΧΟΛΗΣ ΧΟΡΟΥ DANΖARTE.
4. ΣΑΒΒΑΤΟ 29 Ιουνίου : Συμμετοχή της ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ στην τελετή λήξης του συνεδρίου της ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.
5. ΤΕΤΑΡΤΗ 3 Ιουλίου : Ιόνιος Ακαδημία, ώρα 21:00 : Συμμετοχή της ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ στην συναυλία των Φοιτητών της Κατεύθυνσης «Διεύθυνση Παιδικής Χορωδίας» του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου, στο πλαίσιο της Θερινής Ακαδημίας Διεύθυνσης Χορωδίας .

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!