Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

“Οι Ταμένοι” κόβουν την πίτα τους και τιμούν τον εκλιπόντα Χρ. Μούτσο και τον Γ. Καλαϊτζόγλου

Ο Κερκυραϊκός Όμιλος «Οι Ταμένοι» του Πάσχα σας προσκαλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου.

Στην εκδήλωση θα τιμηθούν:

  1. Ο εκλιπών πρώτος πρόεδρος και ιδρυτής του Κερκυραϊκού Ομίλου «Οι Ταμένοι» Χριστόδουλος Μούτσος για την συνεχή και ακατάπαυστη προσφορά και στήριξή του στα πολιτιστικά δρώμενα και την ανάπτυξη του νησιού μας.
  2. Ιωάννης Καλαϊτζόγλου για την πολύπλευρη και μακρόχρονη προσφορά του στην προβολή και διάδοση της ιστορίας του πολιτισμού και της λαογραφίας του νησιού μας, εντός και εκτός Κέρκυρας.

Ο πρόεδρος Αρσένιος Μούτσος, η Γραμματέας Ελένη Βουσολίνου

φωτο αρχείου: Ο δεύτερος από τα δεξιά είναι ο αείμνηστος Χριστόδουλος Μούτσος, ιδρυτής του Ομίλου “Οι ταμένοι”

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!