Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Οργάνωση σπιτιού με τα πιο έξυπνα gadgets!

Μία από τις πιο δύσκολες αλλά σημαντικές δουλειές στο σπίτι είναι η οργάνωση του χώρου. Το να είναι το σπίτι ή να διατηρείται εύκολα τακτοποιημένο μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην εξοικονόμηση χρόνου αλλά και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής! Δείτε ορισμένα tips και gadgets που θα σας βοηθήσουν στην οργάνωση του χώρου σας και θα σας κάνουν τη ζωή πιο εύκολη. Όλα τα παρακάτω προϊόντα θα τα βρείτε  στην κατηγορία gadget σπιτιού του Uniqueshop.gr

 

Ξεφορτωθείτε πράγματα που δεν χρησιμοποιείτε

 

Όλοι έχουμε κάπου στο σπίτι μας πράγματα που δεν χρησιμοποιούμε σχεδόν ποτέ και για κάποιο λόγο δεν λέμε να τα πετάξουμε. Ήρθε η ώρα να τα ξεφορτωθείτε! Θα εντυπωσιαστείτε από το πόσο χώρο θα κερδίσετε και πόσο θα διευκολυνθείτε στην οργάνωση του σπιτιού ενώ θα κάνει καλό και στην ψυχολογία σας. Εάν ένα ρούχο έχετε να το φορέσετε πάνω από ένα χρόνο, χαρίστε το. Αφού προφανώς δεν το φοράτε συχνά γιατί να μην το χαρεί κάποιος που το έχει περισσότερη ανάγκη; Το ίδιο ισχύει και για παλιά αντικείμενα και άλλα πράγματα που δεν χρησιμοποιείτε πια. Εάν δεν είναι σε καλή κατάσταση πετάξτε τα. Διαφορετικά μπορείτε να τα δωρίσετε σε κάποια ενορία ή κοινωφελή οργάνωση.

 

Κρύψτε τα παπούτσια

Τα παπούτσια αποτελούν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στην οργάνωση του σπιτιού. Τα κουτιά αποθήκευσης αποτελούν μία από τις καλύτερες λύσεις, αφού τα κρατούν πάντα τακτοποιημένα και καθαρά. Για ένα λειτουργικό αποτέλεσμα επενδύστε σε κουτιά με διάφανο πορτάκι, ώστε να μπορείτε να βρείτε εύκολα τα παπούτσια που ψάχνετε. Είναι επίσης πολύ εύχρηστα, συναρμολογούνται εύκολα και ταιριάζουν σε ντουλάπα ή ράφι ενώ οι οπές που έχουν επιτρέπουν στα παπούτσια σας να αερίζονται.

Φτιάξτε χώρο για το οτιδήποτε

 

Όταν το καθετί στο σπίτι σας έχει ένα καθορισμένο χώρο αποθήκευσης, τότε είναι πολύ πιο εύκολο να κρατήσετε το σπίτι σας οργανωμένο. Τοποθετήστε τα παρόμοια αντικείμενα στο ίδιο μέρος. Για παράδειγμα μπορείτε να χρησιμοποιείτε ένα συγκεκριμένο συρτάρι για να αποθηκεύετε όλα τα χαρτικά και είδη γραφείου που βρίσκονται στο σπίτι.

 

Κουτιά, κουτιά, κουτιά!

Κάθε νοικοκυρά που αγαπάει τα κουτιά έχει έναν πολύ σοβαρό λόγο για να το κάνει. Μπορούν να φυλάξουν το καθετί και κρατούν τα πάντα τακτοποιημένα για πολύ καιρό. Τσάντες, πορτοφόλια, είδη χειροτεχνίας και αμέτρητα καλώδια: Υπάρχουν κουτιά αποθήκευσης σε κάθε μέγεθος και υλικό σχεδόν για τα πάντα. Επιλέξτε κουτιά αποθήκευσης ώστε να μπορέσετε να φυλάξετε ό,τι συνήθως περισσεύει καθώς και gadgets οργάνωσης καλωδίων.

 

Οργάνωση παιδικού δωματίου

Εάν έχετε πατήσει ποτέ μέσα στη νύχτα παιδικό τουβλάκι τότε ξέρετε πόσο σημαντική είναι η οργάνωση του παιδικού δωματίου! Εκτός από τα κουτιά που αναφέρθηκαν και βγαίνουν φυσικά και σε παιδικό σχέδιο, μπορείτε να αποθηκεύσετε παιχνίδια και σε παιδικά σκαμπό. Διαθέτει μεγάλο αποθηκευτικό χώρο ενώ ταυτόχρονα είναι ένα στιβαρό και ανθεκτικό κάθισμα για παιδιά και ενήλικες. Τέλος, αυτές οι όμορφες μικρές βιβλιοθήκες θα δώσουν λύση στη φύλαξη των αμέτρητων παιδικών βιβλίων (και παιχνιδιών αν θέλετε) ενώ τα παιδιά μπορούν εύκολα να χρησιμοποιήσουν αφού είναι χαμηλά και θα μάθουν να τοποθετούν τα βιβλία στη θέση τους. Τα ροδάκια που έχουν, επίσης θα σας βολέψουν στο συγύρισμα.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!