Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Ανδρέας Βιδάλης νέος καλλιτεχνικός διευθυντής στη Συμφωνική Ορχηστρα Μίκης Θεοδωράκης

Ολοκληρώθηκε σήμερα η πορεία του εξαίρετου Ηλία Γογκίδη στη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή της Συμφωνικής Ορχήστρας Μίκης Θεοδωράκης, αφήνοντας ένα σπουδαίο έργο σε αυτά τα πέντε χρόνια. Νέος καλλιτεχνικός διευθυντής αναλαμβάνει ο Ανδρέας Βιδάλης, χρόνια  μουσικός στην National Symphony Orchestra U.A.E., με πλούσιο μουσικό υπόβαθρο.  

Το σημείωμα του Ηλία Γογκίδη

Κάθε τέλος και μια αρχή: 2019-2023

Αυτή ήταν η πορεία μου από τη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή της Συμφωνικής Ορχήστρας Μίκης Θεοδωράκης, η οποία σήμερα παραδίδεται μετρώντας συνολικά 16 παραγωγές σε Ελλάδα και εξωτερικό, βιντεοσκοπήσεις, ηχογραφήσεις, συνεργασίες με συντελεστές της ΕΛΣ, κοινωνικές και φιλανθρωπικές δράσεις, συμμετοχή σε τηλεοπτικά γυρίσματα, και άλλα.

Κάθε τι για να προχωρήσει, με τις απαραίτητες ώριμες προσλαμβάνουσες, χρειάζεται ανανέωση. Αυτή η ανανέωση, προσφέρει μια διαφορετική οπτική, πνοή οξυγόνου και καινούργιο όραμα. Όραμα, που σε συνεργασία με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα ανακοινωθεί τον Οκτώβριο, θα ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός της καλλιτεχνικής περιόδου 2024 όπου και συμπληρώνονται 5 έτη καλλιτεχνικής παρουσίας της Σ.Ο.Μ.Θ.

Σήμερα λοιπόν, η οικογένεια μας υποδέχεται στη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή τον φίλο και συνεργάτη, Ανδρέα Βιδάλη. Χρόνια μουσικός στην National Symphony Orchestra U.A.E., με πλούσιο μουσικό υπόβαθρο.

Αγαπητέ Ανδρέα, αγαπητέ αδελφέ από καρδιάς σου εύχομαι καλή αρχή στα νέα σου καθήκοντα.

Εις έργα πολλά!

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!