Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Αντ. Δούκας στο Λας Βέγκας για Eurobasket Summer League

Ο Αντώνης Δούκας συμμετέχει ως προπονητής μπάσκετ στο Eurobasket Summer League, που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες (5-7 Ιουλίου & 11-13 Ιουλίου) στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ. Ο κερκυραίος κόουτς, που διετέλεσε πρόσφατα Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Αλβανίας, ήταν ενθουσιαμένος από την πρώτη του συμμετοχή στο Eurobasket Summer League και το έδειξε με τις δηλώσεις που παραχώρηση στο Cyprusbasket.net:
“Νιώθω πολύ χαρούμενος και δικαιωμένος για την συμμετοχή μου σαν coach στο eurobasket summer League. Αυτο το διάστημα η καρδιά του μπασκετ όλου του πλανήτη θα χτυπά στο Vegas. Συμμετέχουν παίκτες που ψάχνουν την ευκαιρία τους, αλλά έρχονται και ατζεντηδες, προπονητές και GM απ όλο τον κόσμο για να δουν παίκτες για τις ομάδες τους. Είναι λοιπόν φυσικό να νιώθω υπευθυνότητα από τη στιγμή που θα είμαι μέρος αυτής της διοργάνωσης σαν προπονητής ώστε να πάω καλά και να δικαιώσω αυτόν μου με επέλεξε… Είμαι χαρούμενος επίσης γιατί εκεί θα συναντήσω και άλλους Έλληνες, δείγμα ότι η ελληνική σχολή προπονητών είναι υπολογίσιμη”.

Eurobasket Summer League
Πρόκειται για καλοκαιρινά πρωταθλήματα Eurobasket, που διοργανώνει ο ιστότοπος Eurobasket.com σε όλο τον κόσμο και στις ΗΠΑ και επικεντρώνεται κυρίως στο να βοηθήσει κυρίως το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Σκοπός είναι να διευρύνει την προβολή ελεύθερων προπονητών και παικτών να βρουν ομάδες. Τα φετινά πρωταθλήματα στις ΗΠΑ διεξήχθησαν από 17-19 Μαΐου στο Σικάγο, από 25-27 Μαΐου στη Νέα Υόρκη, από 1-3 Ιουνίου στην Ατλάντα, από 14-16 Ιουνίου στο Ντάλας και από 5-7 Ιουλίου & 11-13 Ιουλίου στο Λας Βέγκας.

Το Eurobasket.com
Eίναι ένας ιστότοπος με βάση το μπάσκετ που στοχεύει στην κάλυψη όλων των επαγγελματικών και ημι-επαγγελματικών πρωταθλημάτων σε όλο τον κόσμο. Παρόλο που επικεντρώνεται κυρίως στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, ο ιστότοπος φιλοξενεί διάφορα διαφορετικά περιφερειακά τμήματα για τη Βόρεια Αμερική, τη Λατινική Αμερική, την Αφρική, την Ασία και την Ωκεανία. Το Eurobasket.com ισχυρίζεται ότι καλύπτει το μπάσκετ σε 193 χώρες και 435 πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο, με ενημερωτικά δελτία σε περισσότερους από 382.000 παίκτες καθημερινά Ο ιστότοπος άρχισε να λειτουργεί τον Μάρτιο του 1997. Το 2010 ενσωματώθηκε στην εταιρεία προγραμματισμού ιστού του Ι.Τ.

Πως λειτουργεί ο μπασκετικός ιστότοπος
Το περιεχόμενο ειδήσεων παρέχεται από συνεισφέροντες ελεύθερους επαγγελματίες που είναι γνωστοί ως ανταποκριτές (περίπου 268 σύμφωνα με τον ιστότοπο) που παρακολουθούν ειδήσεις σχετικά με εκδηλώσεις και παίκτες μπάσκετ και ειδήσεις μετά την μεταφορά, τα αποτελέσματα παιχνιδιών και τα βραβεία του τέλους της σεζόν. Μερικές φορές, ένα πρωτάθλημα μπορεί να προσφέρει στους ανταποκριτές νέα για τις δραστηριότητές του και τα αποτελέσματά του (όπως και με την Midwest Professional Basketball Association). Ο ιστότοπος φιλοξενεί επίσης μια βάση δεδομένων χιλιάδων προπονητών και παικτών σε ενεργά ή πρώην ενεργά πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο, με μερικά από αυτά να είναι προσβάσιμα μόνο μέσω συνδρομής, όπως και σε τμήματα που απευθύνονται σε επαγγελματίες παίκτες μπάσκετ, προπονητές και πράκτορες.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!