Quantcast
SLIDERΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΑΟ Κέρκυρα έκανε το άλμα προβιβασμού στην Α1 ΕΠΣΚ

Η ιστορική ομάδα του ΑΟ Κέρκυρα νίκησε σήμερα 3-1 την ΑΕ Φαιάκων και πέτυχε την άνοδό της στην μεγάλη τοπική κατηγορία.

Ο αγώνας μπαράζ μεταξύ των ομάδων, οι οποίες κατά την διάρκεια της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος Α ΕΠΣΚ, τερμάτισαν στις δεύτερες θέσεις των βαθμολογιών Βόρειου και Νοτίου ομίλου, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο ουδέτερο γήπεδο του Ολύμπου με τον νικητή να παίρνει το τρίτο εισιτήριο ανόδου στην Α1 ΕΠΣΚ. Ως γνωστό ήδη είχαν προβιβαστεί απευθείας οι δύο πρωταθλητές ΠΑΟ Κορακιάνας (Βόρειος όμιλος) και Κρόνος Αργυράδων (Νότιος όμιλος).

Η σημερινή αναμέτρηση κρίθηκε στην παράταση, αφού ο κανονικός αγώνας έληξε 1-1. Ο ΑΟ Κέρκυρα προηγήθηκε στο 28΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νίκου Ανδριώτη, ενώ η ΑΕ Φαιάκων ισοφάρισε λίγο πριν τη λήξη του αγώνα (85΄) με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ανδρέα Μπαρδούση. Στην εσχάτη των ποινών, την οποία αμφισβήτησαν έντονα οι του ΑΟ Κέρκυρα, υπέπεσε ο τερματοφύλακας του “ιστορικού”, ανατρέποντας αντίπαλό του εντός περιοχής.

Ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση, όπου  η ομάδα του Γιάννη Χονδρογιάννη με την εμπειρία της πήρε τη νίκη, με τέρματα που πέτυχαν στο 97΄ο Μάριος Γκολόσης με απευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 105΄ο Σπύρος Ρέτσης, πήρε το ριμπάουντ μετά απο απόκρουση του γκολκήπερ των Φαιάκων και πλάσαρε επιτυγχάνοντας το τελικό 3-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Φίτσας με βοηθούς τους Γιάννη Μίχο και Στεφανία Σατκλίφ. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΑΟ Κέρκυρα, δύο χρόνια μετά την αγωνιστική του επαναδραστηριοποίηση βρίσκεται στην Α1 ΕΠΣΚ και όλα δείχνουν ότι τη νέα χρονιά, η διοίκησή του θα επιδιώξει την επάνοδό του σε Εθνική κατηγορία.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!