Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΑΟ Κέρκυρα κλήρωσε τους τυχερούς μαθητές του διαγωνισμού “Πάμε Άμστερνταμ”

Οι μαθητές Ανδριώτης Μάριος του Δημοτικού Σχολείου Παλαιάς Πόλης και Βαρσάκης Σωτήριος του 7ου Δ.Σ. Κέρκυρας ήταν οι τυχεροί της κλήρωσης του διαγωνισμού “Πάμε Άμστερνταμ”.

Ως γνωστό ο ΑΟ Κέρκυρα σε συνεργασία με την Ajax Academy Dubai – Only4stars πραγματοποίησαν έναν διαγωνισμό-προσφορά για τους μαθητές δημοτικών σχολείων Κέρκυρας-Παξών. Από την περασμένη Πέμπτη (23/11) μέχρι και την Τρίτη 28 Νοεμβρίου οι μαθητές των δημοτικών σχολείων είχαν τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή στο διαγωνισμό και να πάρουν μέρος στην κλήρωση.

 

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Σχολείο Παλαιάς Πόλης από τον πρόεδρο και τον προπονητή του ΑΟ Κέρκυρας, Γιώργο Κολυτά – Γιάννη Χονδρογιάννη αντίστοιχα. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν το μέλος του ΔΣ ΑΟ Κέρκυρα, Γιώργος Κάνταρος,  εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές-τριες.

 

Οι δύο νικητές, που αναδείχθηκαν από την κλήρωση κέρδισαν:

ΜΑΖΙ ΜΕ ΈΝΑΝ ΣΥΝΟΔΟ:

– Αεροπορικά εισιτήρια προς / από το Άμστερνταμ
– 2ήμερη διαμονή σε ξενοδοχείο της πόλης
– Εισιτήρια για τον αγώνα Ajax – ΑΕΚ που θα διεξαχθεί στις 14/12/2023

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!